YesimDemircan SalihArzustn normal arkadaşım hamilelikte kan akımı arttığı için burun kanamaları olabiliyor. Çok yoğun bir kanama değilse problem olmaz
Minnosunannesi SalihArzustn benimde kanamıyo ama burnumu sildiğimde geliyo. Kanasa keşke bu dahatehlikeli 😔
Clover SalihArzustn canım hamilelerde damarlar genişledigi için buru. Kanamaya daha yatkın.ama havalar sogdugundan kaloriferlerden burun cok kuruyor. Oda kanama yapar. Bence bir kulak burun bogazcıya git bir damar catlagı varsa 2 dkda coZer olayı. Tabii tansiyon yuksekliginin olmadıgını varsayıyorum...
melgimmm SalihArzustn bn suan 9 uncu aya grdim bu zmna kdr kanadi burnum ama herhangi bi sorun cikmadi
deletedmom11 Kan basıncı yüzünden kanama normalmiş akması daha sağlıklıymış hatta bi yerde birikip pıthılaşması yerine akması daha iyi diye duymuştum
Ebrar Benimde oluyor canım 29 haftalıgım bastan beri hep oldu bu günlerdede tansiyonum yükseliyor arada bi tansiyonunu ölctür burnun kanadıgında basın ağrıyorsa tansiyonun yükseliyordur dedi doktor