Melmur Yasinimmm Allah’ın izniyle inşallah bişey yoktur korkma doktorun no yokmu sende gidemesen bile en azından mesaj atıp anlatsan için rahat ederdi kanama lekelenme yok demişsin bebek hareket etmeye başlamışmiydi hissediyor muydun önceden hareket ediyor ise eğer hareketinden de anlarsın iyi olduğunu korkma canım duam senin ile rabbim evladını sana bağışlasın hepimizinkini korusun inşallah 🤲
Yasinimmm Melmur amin inşallah Allah bütün evlatlarimızi korusun rabbim acılarını göstermesin inşallah
bircivcivannesi Yasinimmm hamilelik boyunca yürümek en zararsız aktivite olarak görülür ben de henüz hamile olduğumu bilmiyordum 6.5 km falan yurumustum 2-3 gün boyunca düşeceği varsa orda düşerdi bence :) sende de riskli bir durum yoksa sorun olacağını sanmıyorum olumsuz dusunceyi kafandan çıkart canım
MelSer Yasinimmm ağrı kanama vs yani olağandışı bir durum yoksa bişey olmamıştır inşAllah endişelenmeyin takip edin. arkadaşların dediği gibi hamile olup saatlerce ayakta kalanlar var. Birde daha 18 hafta hareketlerini hissetmek için erken öncesinde hissediyormuydunuz ?
Bilge44 Yasinimmm Aile hekimliğiniz yakındaysa eğer gidip kalp atışı 💕dinleyebilirsiniz. Iciniz rahatlar belki biraz. Daha küçük hareket hissetmemeniz normal zaten şuan 🤷🏻♀️
kuselcin Yasinimmm hareket etmesini istiyorsanız vişne suyu ile çikolata tüketin bana da ebe hanım demişti hissetmek istiyorsan vişne suyu iç diye şimdi herkes bana vişne suyu alıyor
MelSer Yasinimmm ayaklarınızı uzatarak dinlenin takip edin dediğim gibi olağandışı bir durum olmadığı sürece korkmayın bişey olmamıştır 🤗
Bilgeenur Yasinimmm olsa belirti verirdi bence bi sekilde kanama vs bnce olmamıştır. Ben de gebeligimi henuz bilmedigm bi gun doga yuruyusunde 20 km Uzeri yurumustm cok sukur bi skntı olmamisti
halitefe Yasinimmm deli misiniz siz 7 saat yürüyüş mü olur hadi kocanız akılsız siz bir taksi çevirip dönsenize Allah aşkına bişey olmamıştır ama normalde bile 7 saat yürümek için aklını yitirmiş olmalı insan doktorda gidin bir zahmet kocam şöyle dedi böyle dedi siz aciz misiniz çıkın taksi çağırın otobüse binin gidin yani illa biri elinizden tutup mu götürecek adamın aklı olsa 7 saat yürütmez zaten
Esekoldurengunes Ben 11-12 haftalıkken eşimle Kapadokya’ya gezmeye gidip 3 gün boyunca dağ, tepe gezmedik tırmanmadık yer bırakmadım. Doktorun düşük tehliken var demediyse yürüme ile bebeğe ne olabilir ki ? Bu kadar evhamlı olmayın yav. Hamileyiz biz hasta değiliz ki. Öyle en ufak her şeyde bebeğe bir şey olmaz 😄
vasili21 7 saat Yürüyüşe değil de Adama takıldım kaldım ben!! 😡 yani cebinde 5₺ yok bide onca yürüt, hadi yürüttün diyelim eve gelince bi ilgilen, bişi yani!! Hala yemek vs dinlen sonra yaparsın kafası!! Baba olacak bide!! Ne insanlar var ya!!
halitefe Yasinimmm başlı başına yine berbat bir evlilik anlaşılan arkadaşım senin nasıl paran olmaz acil bişey olunca sen koca mı bekliyorsun her zaman ne biçim evlilikleriniz var ya Allah aşkına
Aysebetul00 Yürümeseydiniz okadar. Ben olsam oturur bir parka daha ileri gitmezdim. Eşiniz istiyorsa kendi gitsin. Benim doktorum uzun yürüyüş önermiyorum demişti. Bsy olacağını dusunmiyrium ama sizin yaptığınız mantıksızlık olmuş.