Askiletotomsu Normal doğum sonrası masadan kalkmadan vajinayı daraltmak içinde işlem yapılamaz mı yapıyorlar mı diye mi sorsam ya da ?
Gull_94 Askiletotomsu anında yapacakalrnı sanmam vajınal estetıkte bı kendıne ozgu bısey orda hemsırenın veya doktrn yapacagmı dusunmuyorm halıhazırsa kanamanız varken yapmazlar bence ama yınede sorun belkı yapıyolardr bıelemyız
Elifaysu Askiletotomsu bilmiorm vallahi benimde normal doğum eskisi gibi deil ama farkı yok ya niye takıyorsunuz ki bukadar sonuçta evladınız geliyor bosversenize oda kusurlu olsun😍
Zeynepreyyan Askiletotomsu vajina daraltma ameliyatı olur. Doğumdan hemen sonra bir şey yapmazlar. Ayrıca normal doğumdan sonra da zamanla eski halini alır vajina zaten
Askiletotomsu Elifaysu seks benim için çok önemli .ayda yılda birde yapacaksam dar değilse ne olacak hiç tadı olmaz ki. Vajinam çok islandiginda bile zevk almıyorum seksi yarıda birakabiliyorum.
aeh Askiletotomsu yapmazlar muhtemelen çünkü vajinanın kendini toparlama süresi var. En azından 40 çıkmasını beklerler diye düşünüyorum
Elifaysu Askiletotomsu 😂😂😂😂ayyyyy yok gülüm vajinan aynı kalior inan bana belki daha dar bile olabiliyor o derece aslında ebelere bağlı
Askiletotomsu Elifaysu keşke doktorlar dogurtsa . Ebelere yaptirmasa bu işi :D niyeyse doktor işi daha iyi biliyomus gibi geliyor sırf doktor diye :D
Zeynepreyyan Askiletotomsu yoo bizim burda doğuma hem doktor hemde ebe giriyor. Özel ya da devlet farketmiyor. Hepsinde doktor da oluyor
Askiletotomsu Zeynepreyyan niye normal yapmayım ay . Keyfi sezaryen mi olurmuş. Zorunda kalırsam yaparım
Askiletotomsu Zeynepreyyan ben ebeler yaptirmasa doktor yaptirsa keşke dedjm. Doktor girmiyor demedim aksiligin mi ustunde
Zeynepreyyan Askiletotomsu o zaman niye vajinam bozulacak diye dert ediyorsun? Keyfi vajinal estetik yapmayı düşünüyorsun şimdiden . Ayrıca vajinal estetik yaparsan sonra ki doğumlar normal olmaz
Zeynepreyyan Askiletotomsu 😂😂😂 ebeyle beraber doktor yaptırıyor doğumu. Sende bu aralar sıkıntı var galiba. Doğumu ebe yaptirip doktor izlemiyor ne yapıyor bunlar diye. Doğuma ebeyle doktor beraber giriyor diyorum keşke doktorlar yaptırsa doğumu diyorsun. Doktor ne için giriyor doğuma bilmiyor musun
Eminos123 Askiletotomsu canim benden sana oneri doktoruna soyle nolur dikisi iyi atin gevsek olmasin vayina toplu dar olsun diye sinir uclarini ona gore bile ayarlayip dikiyorlar inan dogum sonrasi birliktelikte biz şok olmustuk yani ertesi gun gidip doktorun elini opmek istedik muthis dikis atmis bolluk esneme falan yoktu
Tulis_bebisi Normal doğumdan sonra vajina eski haline dönüyor her jinekolog daraltma yapmio yapanlarda doğumdan 6 ay sonra estetik yapio normal haline döndükten sonra bilginiz olsun 😊