mavis24 Bebebebe bana doktorum sık ultrason iyi değil bebeğin kulaklarına zarar veriyor demişti ama siz daha başındasınız sorun olmaz
sudamlasi Ultrason sadece ses dalgası. İçiniz rahat olsun. Riskli gebeliği olanlar yeri geliyor doğuma kadar hafta da bir iki defa ultrasona giriyor.
mercimeginanne Bebebebe zaten erken cnm 4. haftadasın bence 7. haftanda git korona var senin için bu tehlikeli olabilir Allah göstermesin. Onun için dikkat et yeterli
Bebebebe mercimeginanne ya öyleydi niyetim başka bi sebepten gitmiştim testim pzotif çıktı deyince gel bi bakalım dedi. E bende meraklı olduğum için 😊
rmdfile Bebebebe 3 düşük yaptım 4. De daha çok ultrasona girdim ama devam Allahın izniyle rahat olun ilk 3 ay haftada bir 10 günde bir ultrasona giriyordum. Rahat olun siz de 🤗
Littlespy Bebebebe kaynananız fizikçi mi, radyolog mu doktor mu? Çok mu biliyormuş. Siz içinizi rahat tutun ve doktorunuzdan başka kimseyi dinlemeyin.
Bebebebe Littlespy evet o biraz katı düşüncelidir bu konularda aslında bi problemimiz yoktur ama işte değiştiremezsin o fikirlerini
Littlespy Bebebebe o zaman duymamanız en iyisi 🙃 doktorunuza güvenin içiniz rahat bir süreç geçirin 😌
Buketkucuk Bebebebe ben ilk haftalarımda 2 bazen de 3 haftada bir gidiyordum. Ultrasonun hiçbir zararı yok, zaten olsaydı doktorlar önermezdi için rahat olsun🙏🏼