Zynp63 Bu gün randevum vardı tansiyonum 10 16 çıktı ve Nidicard 10mg diye bir ilaç verdi ama 10 gündür başım çok ağrıyor sol tarafı gözüne vuruyor hep tansiyondan mı
Zynp63 Arslaninannesi 34 dünden beri kasılma arttı ve doktora gittim ilaç verdi açılma olmasın diye dua edin
Zynp63 058elf ilaç verdi onu kullandım sabah akşam kullan dedi normalde hep düşüktür tansiyon ama anlamadım neden böyle oldu
Arslaninannesi Zynp63 Allah korusun da idrara vs baktimi Allah korusun gebelik zehirlenmesi olmasın doktorun bunu iyi araştırması lazım yani tansiyon çok yüksek günde iki kere ölç canım ilacını düzenli kullan benimde var doktor 14/9 sinir dedi yani birinden biri 14 yada 9 olursa direk hastaneye gitmem gerekiyor mesela çünkü gebelik tansiyonu var bende oyuzden iyi tskip et mutlaka tansiyon çok önemli 14/9 altında tutman lazim
Zynp63 Arslaninannesi anladım cnm pazartesi günü sağlık ocağında yaptıracağım özel ve sigortam olmadığı için doktor aile hakimine yaptır dedi baya bir test
Zynp63 058elf limon yoğırt falan yedim başımın ağrısı geçti daha yeni ama beynim çalkalanıyor çok kötü vuruyor özellikle sol tarafım
Arslaninannesi Zynp63 mutlaka baksınlar idrarda protein kaçağı falan var mı send sıkı takip yap eğer ilaca rağmen düşmezse yükselirse hemen git canım aman ihmal etme az haftan kalmış sağ salim atlat günlük limonlu soda iç hatta bir bardak yarım limon su iç ictigin sulara limon koy
058elf Zynp63 geçmiş olsun canım sarımsak da sanki düşürüyodu bi tane yutabilirsn eğer düşürüyosa araştır onu bi çok hatırlamıyorm, ama en iyi çare limon inşallah annemde hep limon tüketir
Zynp63 058elf evet sarımsak düşürüyor normalde bbm tansiyonum düşüktür bu günlerde ne olduysa anlamadım korktum ve birde onun üstüne 2 gündür kasılma var ama şükür açıkman yok dedi
Gulsah_32 Zynp63 evet cok dikkat etmeniz gerekiyor. Tuzu da kesmelisiniz bence , karbonhidratsiz , tuzsuz , sekersiz protein agirlikli beslenin mutlaka
Zynp63 Gulsah_32 ben normalde tuzlu sevmem sabah 2 3 dilim hariç ekmek kullanmam öğle akşamları ama şekerli yiyıeuj onu da keseyim doğuma kadar
Fasulye-87 Canım soda maden suyu yükseltir uzak dur.. Tuzu kes sıfırlar hayatından her sbaah bir bardak limonlu su iç yeni kalktığında… Ayrıca gündelik içtiğin 2 Lt suyun 1 lt sine limon dilimle… Tuzu hemen kes zeytini dahi suda beklet tuzu çıksın öyle ye