Selcukmerve Kizçeler siZce 2. Gebelikte göbek daha erken mi çıkıyor acaba ??🤷♀️Yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?🙃😇
busbusssss Selcukmerve ikinci gebeliğim şu an çok erken 12haftalığız ama karnım şiş. Hamile misin diye soruyorlar ayı büyük gibi duruyor ama alakası yok ☺️
Cramel Selcukmerve benim ilkinde daha erken çıktı ve daha büyüktü. Bunda 5 aylıkken bile dümdüzdü. 8 aylığım ve hala çok büyük değil
Selcukmerve busbusssss 😂9 haftalık olduk hani çok belirgin hamilemisin diye soracakları kadar göbeğim yok kasık bölgemde biraz şişlik var oda bir oluyor bir gidiyor gaz mı ne anlamıyorum ben şok 😜🤣😂bu bebiş benle dalga geçiyor 😉
Selcukmerve Cramel benim ilk gebeliğim de de çok karnım çıkmadı top gibiydi ama ikincide baya kasık bölgem şişiyor ama gidiyor da gaz mı ney anlayamadım 😇
Gulsen4224 Selcukmerve ilkte gören karnın nerde bebek nerde derdi ikinciye hamileyim yine aynı diyorlar bünye yapı ile alakalı iç karnım geniş galiba🤷🏻♀️
Esmer06 Selcukmerve değişiyor ilk hamileliğin de eğer iç karnın darsa ve çok çıkmışsa ikincide öyle oluyor. Ama iç karnın geniş çok çıkmamışsa gene çıkmıyor canım şuan benim 2. Gebeliği ve çok çıkmadı 20. Hafta dayım
Selcukmerve Esmer06 kişiden kişiye değişiyordur canım benim çok çıkmamıştı ve doğumdan sonra hiç göbeğim kalmamıştı bile😇
Sermec27 Selcukmerve bence evet ilk gebelikte 18 den itibaren belli olmaya başlamıştı ikinci gebelikte 14 ten itibaren belli olamaya başladı 20 haftalık olduk su an 🤲🥰