HakanDuyguGl ertugrulunannesi ınsallah ıkısındende nefret ediyorum bırak yemegı görmege bıle tıksınme var
Nulu HakanDuyguGl geçecek tabiki kuzum 12-14 haftalarda geçiyor normalde üç aşağı beş yukarı fark olabilir tabiki ama bulantı geçince çok güzel oluyor fit ve daha zinde hissedeceksin inşallah😊🙏🏻
Zeykem HakanDuyguGl ay cok zor 8. Haftadan 17. Haftaya kadar devam ettı sonra bı kesıldı bıdaha yok allaha sukur ınsallah bıter dıcemde bıtmıcek sanırım
HakanDuyguGl arkesophia su çok ıcıyofum bende sadece çorba içiyorum etli sebzelı hiç birşeyi görmek ıstemıyorum
HakanDuyguGl ozlmerol ayy cnm çok zor hamılelık geçirmıssın 😞😞 ne kadar devam etti böle kaç haftaya kadar
Merweeeeee BENİm 15+5 te geçmişti. Ay çok zor yaa... şimdi halen et yiyemiyorum bazı şeylerden tiksiniyorm ama mide bulantısı ben de buraya çok yazdım geçer mi diye hatta hayatım boyunca böyle olurum sandım ama geçti
HakanDuyguGl Merweeeeee evet bende hayatım boyunca bu sekılde kalıcam sanıyorum yemek yemek benım ıcın zevk o yuzden bulanımdayım Eti çok severdım yüzünü görmek ıstemıyorum
Nurayuzun HakanDuyguGl geçicek inşallah canım benim birden bıçak gibi kesildi su bile icemezdim Allaha Şükür 1 haftadır rahatım he arada yine bulantim oluyor ama ilk zamanlar gibi günde 5 6 kere değil Allaha şükür