TubaUzar HakanDuyguGl vücudun bebeğe alışınca evet geçecek ama alisayamayadabilir canım gebelik sonuna kadar bunu yaşayanlar varmış :(
Eymirinannesi HakanDuyguGl 19.haftaya kadar aralıksız vardı artık kan kusmaya başlamıştım. Şu an 26 haftalık hala ara ara devam. Bugün bile 😑😑Allah yardımcınız olsun
Ncznbaby BuseTrkhan geçicek inşAllah canım benim de 13. Haftama kadar sürdü artık vücudum tükenmişti dayanamıyordum serumlar taktılar sürekli ama sonra bir anda bitti gitti ekşime be yanma yaşıyorum şimdide ama bulantı kadar bitkin düşürmüyor
ertugrulunannesi HakanDuyguGl 20. Haftadan sonra geçti canım. Tiksindiklerimi bile yiyebiliyordunuz şuan. Sıkıntı yapma yani 😉
deletedmom23 HakanDuyguGl canım benim ikisinde de geçti sende de geçer biri doğdu diğerine hamileyim 35 haftalık
Zeytininpeyniri HakanDuyguGl daha çok yenisin ben 6 aya kadar çektim su dahi icemiyordum ..çubuk krakerle yaşadım 😊 çoğunun 3. Aydan sonra geçiyor merak etme umarım duzelirsin
Ecrinimleyla HakanDuyguGl bende senin gibiyim malesef 😒😒😒hemen 9 aylık olmak istiyorum 😂😂😂 nasıl geçecek diyorum
hayathayal HakanDuyguGl bende oyleyim malesef cok sinir bozucu☹ zevkle yediğim zeyleri bile gozum gormek istemiyor😔😥
Esra93 HakanDuyguGl Geçecek bende geçmeyecek diye korkuyordum şükür geçti sadece çok nadir de olsa kustuğum oluyor 😊
Sena-25 HakanDuyguGl yememe dikkat ediyorum zaten ekmeği ve tatlıyı bıraktım ☺️ Bakalm nolucak sonumuz ❤️