Merve8494 Yeni13 bende 37+6 yim cuma sezeryan olacağım 3 4 gündür felaket acı var bebeğinin kafasının olduğu yerde yürümekte oturmakta yatmakta çok zorlaniyorum yürüyemiyorum sanki bebeğin kafasına oturuyormusum gibi hissediyorum
261018 Yeni13 Bende 37+6 oldum sabah kontrolüm var. Çatı muayenesi oldum 10 gün önce çatı kemiğin basık dedi doktor belki yarın mecburi sezeryan için gün verebilir heyecandan uyku tutmuyor arada bel ve karın ağrısı yaşıyorum ama en beteri de mide yanması 😅
Yeni13 Merve8494 benimde ağrılarım çok var Nefes alıp veremiyorum artık bebeğin hareketleri canımı çok acıtıyor ben normal doğum istiyorum
BusrAlpay_34 Merve8494 gunumuz aynıymış Allah yardımcın olsun yavrunu hayırlısıyla kucagına almak nasıp olsun 🤲
Yeni13 BusrAlpay_34 amin sizde hayırlısıyla kucağınıza alın çatı muayenesi oldunuz mu siz Bu arada kız mi erkekmi sizinki
BusrAlpay_34 Yeni13 kızım olacak planlı sezeryan çatı muayenesi olmadım o yuzden bnde haftaya perşembeye gun aldım
Yeni13 261018 bende geçen hafta çok kötü miğde yanması yaşadım çok şükür geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum bir iş yapınca hemen halsizleşiyorum karnım beni çok rahatsız ediyor Pazartesi kontrolüm var
261018 Yeni13 benim karnım aşağıya inmiş sanki canım anlam veremedim bende geçen hafta komple temizlik yaptım halı perde ne bulduysam 2 günde biticek iş 1 hafta sürdü resmen yorgunluk çöküyor artık
Yeni13 261018 ben karnımı hala yukarda hissediyorum annem uzakta 27 Şubat doğum gözüküyor 23 şubata bilet kestik çok geçe kestik öncesinde doğum yaparsın diye korkuyorum sitres yapmaya başladım
261018 Yeni13 benimde 26sı görünüyordu ama nasipse haftaya sezeryan olucak bugün doktora gittim haftaya kadar olmazsa gün vercem dedi perşembe yada cumaya