Ezgi33 Benim Gece yatarken ayaklarım çok yanıyor o derece ki ayaklarım dışarda uyudugum halde yanıyor bir türlü sogutamıyorum aynı problemi sizlerde yaşıyor musunuz bir öneriniz var mı ?
Damlahtp Ezgi33 ya benimde 30 haftalık oldum bu hafta yeni yeni başladı anlamadım soğul yerlere basıyorum nafileee
Mcakir Ezgi33 boyun fıtığınız ya da omurilik düzleşmeniz varsa oda yapar. Ben bengay sürüyorum kas gevşetici iyi geliyor. Kullanmadan önce doktoruma sordum tabii ki. Benim hayatım hep böyle geçtiği için hava değişimlerinde hep ayak bileklerim ağrır ya da tabanlarım yanar.
Nilya88 Benimde aynı sorun, var anneme sordum kolesterolün yükselmiş olabilir dedi yağı falan azalttım biraz tabi ne kadar doğru bilemem🤷♀️
Ezgi33 Aynen benimde öyle bende 30 haftalıgım ve son bir haftadır yanmayı hissediyorum eskiden bu kadar rahatsız edici degildi
Melikelifeylul Ben de 30. Haftadayim. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir de bacaklarımda bı sıkıntı nereye koyacağımı bilemiyorum.
Ezgi33 Tunti ben de gece yatarken sürekli dönüyorum hiç rahat degilim sırt agrılarım var gece gündüz sonra sanki kaburgalarım batıyor gibi oluyor bu 30. Haftadan sonra sanki hiç rahat olamayacak gibiyim 🤦♀️