Bussratozaan Kızlar selam ben 11 haftaya girdim cinsiyetini aşırııı merak ediyorum yüzük testi yaptık ileri geri sallandı internete göre erkek diyor bu testi yapıpda sonucu aynı çıkan oldumu???
Guneyinannesi1 Bussratozaan bu tür şeyleri çok denedim hep kız çıktı yuvarlak sekilde fakat ben kürtaj oldum aralikta erkekti yani
Bittercikolata Bussratozaan merakıma 10 haftalıkken yaptık annemle erkek çıktı ileri geri gitti yani 😂 ama kızım olacak
Bussratozaan Guneyinannesi1 yaa 🙈 bende inanmak istiyorum erkek istiyor eşim benim için farketmiyor gerçi sağlıklı olsunlae yeter ama işte merak
Guneyinannesi1 Bussratozaan anlıyorum merakınızi bende kiz istiyordum erkek çıktı neyi çok istersen biraz geç oluyor ama inşallah sağlıklı bir erkek çocuğunuz olur :)
243224 Bende yapmıştım erkek çıkmıştı ve doktor erkek dedi ben birde makas bıçak yapmıştım ondada erkek çıkmış ti bizim ailede bütün hamilelere yapılır bu yüzük testi makas bıçak testi ve hep doğru cikiyo ama tabiki ilk öncelikle Rabbim bilir
Ylzozprn Oğlumda ileri geri gitti şimdi kızım olacak nasipse yuvarlak dönüyordu benim ikisindede tuttu yapan arkadaşlarım ında tuttu