tgbktszdmr Tubi55 çok olmuştu Canım ya zaman zaman oluyor karnın rahmin büyüdüğü için. 33. Haftalığım hala ağrıyor zaman zaman. Ve önceki haftalara göre daha şiddetli durumda kilo aldığı ve bulunduğu yer dar gelmeye başladığı için
Nuray23 Tubi55 canim hamileligin her doneminde oluyor malesef. Bazen oluyor kasiklar agriyor bazen oluyor sirt bazen bel bazen bas bazen cati agrisi oluyor derken oyle boyle insallah yavrularimiza sag salim kavusuruz. 😊
Buketkucuk Tubi55 ara sıra olduğu oluyor ama iki gün boyunca hiç geçmeden olduğu olmadı. Ara ara yaşıyorsan o ağrıları normal ama iki gündür kesintisiz yaşıyorsan doktora gitmeni öneririm🙏🏼
Tubi55 tgbktszdmr korkuyorum bazen erken Doğum belirtileri falan yazıyor 🙄 teşekkürler rahatlattınız 🥰
Pln01 tgbktszdmr canım bende 30 haftalığım benim de bu aralar çok fazla sağ kasık ağrım var bıçak saplanıyor gibi şeninde aynı şekilde mi ?
tgbktszdmr Tubi55 nette her zaman en riskli hali yazar. Fazla belirtilere takılmayın ben de çok takılıyodum. Doktorunuza kontrol zamanı sorarsınız. Fazla yormamaya çalışın kendinizi. Bir de sıcak tutun. Ağrılarınızı hafifletir.
Nilya88 Ben 7+4 üm karnımın sol alt tarafında nokta gibi bi yere ağrı giriyor bide kasıklarım çok ağrıyor normal mi acaba bu haftalar da ilk gebeliğim de bilmiyorum
Nuray23 Nilya88 ilk haftalarda kasik agrilari cok oluyor. Kanaman filan olmadigi surece korkma allahin izniyle bisey olmaz.
mucizemi_beklyrm Magnezyum eksikliğinden kaynaklanır canm bende öyleydim ısrarla ilaca başlamadım ama şuan rahatım kasık ağrısı çatı ağrısı gece krampları yok denecek kadar azaldı doktorunuza danışın yine de
mucizemi_beklyrm Tubi55 Tubi55 benim kramp ve sağ kasıkta çatı ağrılarım 24.haftada başladı. Şuan 35+1 olduk, sandalyede fazla oturduğumda, fazla ayakta durunca tabi yine belli ediyor ağrılar.
Tubi55 mucizemi_beklyrm ben iki iş yapsam belim kopuyor alışkın değilim oturmaya hiç🙄 allah hepimizn yardımcısı olsun
Tubi55 Buketkucuk sürekli değil ara ara geliyor bazen hiç yok hafif böyle agrılar cok aşırı şiddetli falan degl
Buketkucuk Tubi55 belki de yalancı sancılardır bilemiyorum doktorunuza danışın isterseniz ne olur ne olmaz🙏🏼
Leylaalin Tubi55 bende 20 haftalığım bende arada oluyor genelde adet zamanı gelince bi kaç gün agri oluyor sivilce çıkıyor ordan anlıyorum akıntı bi tik fazla oluyor normaldir her şeyi kafamıza takarsak hamileliğimizin tadını cikartamayiz bence ☺️
tgbktszdmr Pln01 kasığımın altlarına doğru hatta vajinama doğru ağrı oluyor. Doğuma hazırlanıyor vücud sanırım ondan oluyor. Bu gittiğimde doktoruma sorucam. Ama son trimester da normal bunlar