hafsa2020 Gulayctnr tetanozu öneriyolar doğumda mikrobik bakteri vs olmasın diye sanırım.. neden olmadınz
Edirefp Gulayctnr sağlık ocaklarındaki hemşireler arayıp bilgilendiriyor aslında. İlk dozu 20. Haftada 2. Dozu 26 da oldum ben
Deletedmom67 Gulayctnr cnm ben 2 doz oldum . İyikide oldum doğum anında her hangi bir sorun olursa yavrumun koruma aşısı olmuş olcak
Hemsireanne35 Gulayctnr yanlış aşı olacak bir durum yok tedirgin olmayın ve bu aşı tüm hamilelere uygulanan bir aşı. Faydası var zararı yok
eydaNurParldar Tetanoz aşısı var 21-22. Haftalarda olmanız gerekiyor. İlk hamilelikse iki doz hem bebeğiniz hem kendiniz için önemli bir koruyucu.
Gulayctnr Korktum aşılardan daha doğrusu yanlış doz kullanımı yada bilincsiz bir sekılde vuruldugunda bebegime etkisi olabilirmi diye endişelerim ve kaygılarım var hep yanlıs asılardan dolayı kalıcı hasarlar oluşan insanlar var bunu gorunce yaptırmak istemedim.
Deletedmom67 Gulayctnr anladım cnm ama doktorum biliyor aşı oldugmu bir sorun olsa kesinlkle yaptırma derdi bana