Beyazmelekkk Kızlar sabah uyandıktan sonra afedersiniz büyük tuvalet sonrası oranda bir ağrı başladı otururken kalkarken hep var geçmedi ve ilk kez oldu anlayamadım . Neden olur ? Yarın Dr A gidicem sorucam yine ama aklıma takıldı bütün gün
iremmm-96 Beyazmelekkk korkmayın lütfen o çatı ağrısı o haftalarda başlyo bebek yukarı cıktıkça geçiyor. Ben 30 hafta oldun bebek yukarı cıktıkça rahatladım sorun yok o yuzden dikkatli olun bol bol dnlenin zatn cok iş yapmayıp dnlenirseniz farkedersiniz 2 gunde ağrılarınız diner
Beyazmelekkk Kabızlık falanda yok aslında tek olan şey bu oldu . Resmen popo deliğimde bir baskı acı zonklama var gibi otururken ayağa kalkarken .
Beyazmelekkk Mavita27 basur mu hiç yaşamadigim bişey icerigini de bilmiyorum pek. Hamilelikte kötü bişey mi
Mavita27 Beyazmelekkk ben çok çektim tuvaletimi yaparken hala zorlanıyorum ağrı kanama olmuştu bende de
Beyazmelekkk iremmm-96 vajinamda değil ama ağrı canım tam olarak popo deliğimde o kısımlarda . Popoma vuruyor ağrı bıçak saplanır gibi otururken batıyor sanki oturmaya engel oldu biraz. Çatı ağrısı buna mi deniyor ben bilmiyordum çatı ağrısı olarak vajinada ki ağrı saniyordum
Ela2020 Beyazmelekkk evet böyle oluyor bende de olmustu arkadaş doğru yazmış makatım sızlıyordu o haftalarda
iremmm-96 Beyazmelekkk hmm o zaman bir an once gidin doktora ne olur ne olmaz hamilelikte bilmediğimiz bir sürü şey yaşıyoruz bilmediğimiz için. İnşallah hiçbirşey yoktur rabbim şifa versin inşallah