34_21_23 EMerve67 evet güncel fiyat 2 hafta önce yaptırdım. Erbil Çakar. Ümraniye santral iş merkezinde
Menekse04 Ben de subatın 25 inde gideceğim suan 20 haftalık hamileyim. Doktor 22 de bakıyor dediler o yüzden bu sekilde aldım randevuyu sizce normal mi 22 de ayrıntılı ultrasona bakılması ebe gec dedi kafam karıstı ?
Busclk birprensesvebirprensannesi merhaba bugün aldım ben de 3 hafta sonra gideceğim, haftamız yakın sanırım 17+5teyiz şu an🌸 daha önce memnun kalmışsınız 1 saate yakın sürüyor değil mi?
birprensesvebirprensannesi Busclk Sürüyor canım evet en aşağı 45 dk bakıyor bende bugün 18+5 oldum ayın kaçına aldınız acaba 🥰
Cansugurses Ee3434 özel muananesini var canım pendik devletin orada İnternete Halil mesut yaz çıkıyor yorumlarında görebilsin
Busclk birprensesvebirprensannesi güzelmiş 20dk diyenler oluyordu rahatladım🧚🏻♀️ Martın 5′ine aldım, tam 3 hafta sonra bugün oluyor:)
birprensesvebirprensannesi Busclk Yani bende 1 buçuk saate yakın sürmüştü kızımda tabi bazı problemler olduğundan dolayı da olabilir😔
Busclk birprensesvebirprensannesi ah kıyamam nesi vardı? Şimdi yanınızdadır tabi😊 karnımızdakileri de sağlıkla alalım kucağımıza
Csm Ben de 2 hafta sonra detaylıya Nişantaşı nda Recep Has a gideceğim ilk kez, inş her şey yolundadır.
emoser Csm pztesi ordaydım gayet iyi baktı işini lay lom yapmadan profesyonel yapan bir dr çoçıkta sıkmtı yoksa 25-30dk rahat bitiyor
birprensesvebirprensannesi Busclk Yok canım Rabbimin yanında kızım beni bekliyor 32. Haftamda gitti benden. Detaya fazla girmek istemiyorum kusura bakma canım bazı anomalilikler vardı
Busclk birprensesvebirprensannesi özür dilerim önceki konuşmadan anlayamadım sizi bekliyormuş dediğiniz gibi, durduk yere açmış oldum konuyu kusura bakmayın nolur. Karnınızdaki minnoşa sağlıklı uzun ömürler diliyorum sizinle birlikte❤️
birprensesvebirprensannesi Busclk Amin canım Estağfurullah normal ben soylemedigim için 🙏 Rabbim hepimizin evladını korusun 🧿
Girlsmomm gizembickici ben salı günü yaptırdım orda 650 TL oldu yılbaşından sonra zam gelmiş ama memnun kaldım