BegumIscanTunc ayisigi3 normal kaset test ve erken gebelik testi ikisinide yaptım ikiside çift çizgi çıktı canım darısı isteyen herkesin başına inşallah 🤲🤲
Ayisigi45 ayisigi3 benimde öyle oluyor hatta doktora gittiğimde şey demiştim bı keresinde, belirtiler var ama çocuk yok 🤷🏼♀️
Esss58 Ayisigi45 6 gün kala ucuz oln testlerden yaptım negatifti adet günü akşam yaptım çok çok silik çıktı ☺️
catlover1 Ayisigi45 adetime 2 3 gün varken erken gebelik testi yaptim ve çok belirgin çift çizgi çıktı
Canerkan1 Ayisigi45 canım ben gününde yaptım yine nehativti bugün 6 günü pozitif bekle biraz daha tekrarla
Kuzumm55 Ayisigi45 ben 3 gün kala yaptım bugün şükür 2 çizgi çıktı birazcık daha bekle canım inşallah olur
minikkuzummmm Ayisigi45 ben 10 gün kala erken gebelik testi yapmıştım benim çıktı, kan verdim daha 76 olmuştu değerim 🙈 sende kendinden eminsen 1 hafta kala tekrarla çünkü 1 hafta kala daha doğru sonuç verir
Madinanin-Annesi Ayisigi45 kuzum her kasik agrisi hamilelikdir degil.Kasik agrisi bazen adet gordugun zamanda olur.Meme agrisi adete yakinda olur.O yuzden sabr et zamani geldiyinde yap testini.
Krizantem_ Bfduam Çok teşekkür ederim. 😌 Sırt ve bel ağrım vardı, kasıklarıma da sancı giriyordu 2-3 dk sürüyordu gün içinde birkaç kez oluyordu , hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce akşam daha şiddetli girmişti ve adet olacağımı düşünmüştüm.
threestar Bfduam yani en büyük belirtim adet gecikmesiydi düzenli olurdum çünkü, onun haricinde uyku hali falan oluyordu bi de gece sık tuvalete çıkıyordum normalde gece pek kalkmazdım. Mide bulantısı bas dönmesi gibi şeyler olmadı hemen 😄 Sağolun eli kulagında doğacak olduk biz artık darısı basınıza insallah 😇🌸