Userkbr Kendimi panda gibi hissediyorum artık.😂 Yatarken kalkarken yürürken 31+6 yız.. Sizde durumlar nedir 😂 doğum 8 Nisan demişti Dr bize
koala06 Userkbr Al benden de o kadar 30 haftama girdim bende iki tabak kaldırsam nefes nefese kalıyorum😂🤗
Betll_72 Userkbr ben 17 haftalıgim ben bile bazen kanda gibi hissesiyorm 😅 normalde de azcik kiloluyum 65 civaryim 😑😑😅
SERNUR Userkbr bende kendimi yürüyen mamut yavrusu gibi hissediyorum yerimden kalkamıyorum eşimin ya kolundan ya tişörtünden asılarak kalkıyorum 😅 32+4 olduk nasipse bizimde 27 mart dedi 🥰
Userkbr Betll_72 kuzum bende 67 ile hamile kaldım ama gerçekten karın büyüdükçe hareket etmek zorlaşıyor 😂🤦🏼♀️
Userkbr SERNUR ay hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler imiz 🙏🙏 bende tutunacak dal arıyorum kalkarken dönerken vs 😂
SERNUR Userkbr Amin insallah hayırlısıyla gelsinler de razıyım ben 😍 saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim meleginizi ❤️🤲
Azad_alimm 54 ile hamile kaldım şimdi 34+3 bende kendimi panda gibi hissediyorum kendime gülüyorum bazen 😂😇
Mom089 SERNUR amiinn :) biraz sonra Hsg’ye gidiyorum.. Hamilelerin duası kabul olurmuş, tüm güzel dualarınızı kabul etsin rabbim🥰🙏🏻🌸