Cagsel Merhbalar ikili testte risk çıkmayınca doktor üçlü teste gerek duymadı. Haftaya doktora gidecem muhtemelen detaylı ultrasonla bakılacak 19+2 olacaz. Onun dışında başka teste gerek var mı sizler hangi testi yaptınız?
NefesDeniz Cagsel Doktorum ikili test için nifty testi yapıcaz demişti onu yaptırdık. Sonra 2 kere biri 14.haftada diğeri 21.haftada ayrıntılı ultrasona girdim. Ara arada kan ve idrar testleri istiyor onları yaptırıyorum. Şimdi 29.haftadayım şükür 🌈
Gamze0502 Cagsel ben ikili testi yaptrmadım ikiz gebelkte yanıltabiliyor cünkü diğerlerinide doktorum istemedi sadece detaylı ultrsonu yaptrdım
Cagsel NefesDeniz çok şükür ikizlerde bu testlerin doğruluk payı düşüyormuş dedi doktor ne kadar doğru bilmiyorum. İkili test yaptırdıktan sonra üçlüye gerek yok ama istersen yaparız dedi
ikizgebe Çoğul gebeliklerde tarama testleri çok önerilmiyo zaten canım. Bende ikiliyle nifty yaptırdım perinatoloğum istedi. Bide ayrıntılı usgler.
Cagsel ikizgebe evet çok doğru sonuç vermiyormuş ikizlerde doktor kontrolüm haftaya detaylıya kendi bakacak gibi konuştu. Perinatologtan randevu al falan demedi bana
NefesDeniz Cagsel Benim doktorumda nifty testinde Allah korusun bebeklerde bir sorun olduğunda hangisinde olduğunu anlayabiliyoruz o nedenle onu yapmamızı istemişti. Allahım sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin☘️