minikyuregim kızlar dün kontrole gittim ve sahurdan sonra hic uyumadim uyuyamadim bacagimin agrisindan. doktora sordum bana magnezyumu kullan dedi normalde etkisini gostermesi lazim ama hicbir etkisi olmuyor. sol bacagim topuğumdan kalcama kadar felaket ağrıyor. sallana sallana uyumaya çalışıyorum 36+1 deyim. o yana dön bu yana dön uyuyamıyorum ne yapicammmm😭😭
Leylakaya42 minikyuregim 34 haftalıgım aynı dert bende de var bacagımın altına 2 yastık koyuyorum yatarken azda olsa iyi olyo ama geceleri dönemiyrum yatakta hiç agrıdan
Nurerdgn minikyuregimbende ayniyim canim 38 haftalik olduk zaman gectikce daha da artiyo agrilar ve magnezyumun falan hic faydasi olmuyo maalesef uyutmuyo yurutmuyo Allah sonumuzu hayr etsin
sare55 minikyuregim canim tavsiyem süt. bende 35 haftaligim ne zaman ole siddettli bacagim agrisa. buyuk bi bardak sut iciyorum. ikide yastik koyuyorum ancak uyuyabiliyorum
minikyuregim Leylakaya42 sagim solum yastık. eşim artık çok daraldi yastiklarddan. hemde maalesef bir faydasi olmuyor 😷
Kubra_dmrr 29 haftalığım bir aydır o dert bende de var sabaha kadar uyuyamıyorum dönmekten sürekli bacaklarımı hareket ettirmektenhçbşr şekilde geçmiyor
minikyuregim Nurerdgn aminn. hem yürütmüyor hem de son haftalar olduğu için hazırlıkları yapıyorum çok sıkıntılıyım bu günlerde. 😔
minikyuregim Lonelinesss acaba kilodan mı diye bi düşündüm ama bilemiyorum boyum da var kilomda var ama nolcak bu halimiz sizde de kilo var mi
Damla________ Geçer doğumdan sonra benim de öyleydi kullanmadım geçici bi şey sonuçta hamileyken gerek yok ilaca derim ben
pembepapatya Kizlar soguksu bana iyi geliyo ayaklarim yaniyo resmen cunku suya tutuyrm yataga tersyatp yatakbasligina ayklarimi dikiyorum gercekten iyi geliyo allah yardmcimiz olsun.bide soda onerdi doktorum sade tabi☺
Merymery minikyuregim nasil bir ağrı bu bnmde sanki kemigim sizlio gibi romantizma agrisi gibi ağrı girdi sadece sag bacağıma uyutmadi annem kramptir o hamilelikte olur dedi ama ne bilim kramp gibi deildi bn daha 14 haftalığım size gore bayagi erken ☹
minikyuregim Merymery canım şöyle bi ağrı. topuğuna bastığında kalcanda agrisini hissediyosun. alt bacak kasların cok dehsetli sizliyor. ayakta dursan duramiyosun yatsan yatamıyosun oyle kotu bi agri
Merymery minikyuregim himm bnmki sızı gibiydi ama şükür geçti rabbim yar ve yardimcin olsun çok geçmiş olsun