2-prensesim Arkadaşlar 25 haftalık hamileyim verişim ağrıyor sizce çektirmek doğrumu biley olurmu çektirsem
Kaderimm 2-prensesim Doktoruna danışman gerekir cnm o seni daha iyi yönlendirir . Meguantin diye bı antibiyotik var diş ağrım için önermişti doktor onunla beraber parol içtim kesti ağrı sızı kalmadı şükür doğumdan sonra ilk isim çektirmek olacak
Saziyersin 2-prensesim karanfil yagı surun bende gecen gün ağrısından cocuk gibi ağladım hatta disinol diye bir ilaç ta sürdüm kimi zararlı dedi kimi sorun olmaz dedi ama herhangi bir sorun olmadı bebeğime cok şükür sadece ağız ve çevresine dikkat edin kullanır iken
2-prensesim Antibiyotik bi sıkıntı oluyormu bebeğe peki korkumdan kullanamıyorum fakat ağeıdan delircem çok şiddetli
demetakk 2-prensesim benimde dişim ağrıyor.eşim dişhekimi ama yinede yarın önce kadındopumcuma sorucam tabi:) largopen antibiyotik ve parol aprıkesici hamilelere ve emzirenlere veriliyor zarar vermediği için
2-prensesim Evet şimdi karanfil yağı kullanıyorum biraz hafifletiyor sonra tekrar aynı kafama vuruyor ağrısı dayanacak gücüm kalmadı 😱😭😭