ssnnmmm E bebekte tüm bakım ürünlerinde indirim başladı mustela, dalin, depend, unibaby.. daha önce aldığım herşey indirime girmiş ben daha önce almıştım hepsini çok üzüldüm birer tane yedek alsam mı
Taze-Anne28 ssnnmmm valla bizde tekstil indiriminde baya battık 😃 battaniyelerini setlerini tüm ciciklerini almıştım önceden yapcak bir şey yok yine iyi kötü diğer şeylerde indirim yakaladım birde maymun gözünü açtı bundan sonra tüm alcaklarım için şubatı beklicem 😁 bence sizde stoklamayın önce bi kullanın bakın belki bebeğinize alerji yapar kötü gelir belli olmaz elinizde patlamasın 😊
annepamuk ssnnmmm bende deterjan konusunda kararsizim. Her markada mutlaka iyi yorum da var kötü yorum da . Bebeğin çamaşırları için hangi marka neyi tercih ettiniz fikre ihtiyacım var kızlar
Hilalsny ssnnmmm tatlim oldukca uzun kullanilcak urunler bunlar ve e bebek 2 3 ayda bir indirjme giriyo bence alma yedek belki memnun kalmazsin bosuna stoklama
Hellolo 4cocuklu şampuanını mühendisin oğlu öneriyor içeriği temiz bir ürünmüş ben bebeğime mustela alıcam baby me kendimiz kullanıyoruz😂içeriği temiz diye
Msydn6 Taze-Anne28 tekstil indirimi oldumu yaa 😞 kaçırdım desene olmaz mı acaba daha ya bornoz takımı falan alacaktım oğluma birkaç gün önce sepete ekledim 49 du şimdi 69 olmuş eşimin maaş almasını bekledim kaçırıdm galiba şubat bitene kadar daha olmaz mı acaba 🤔😒
Meriiii9 annepamuk Ben siveno aldım içeriği temiz kıyafetlerini yıkadım guzeldi dogal oldugu için zor lekelere etkili degıl ama
Taze-Anne28 Msydn6 belki olabilir takipte kalın. Ben şubat kataloğunu indirdim hergünde uygulamaya bakıyorum önceden neyi alacağımı araştırıp belirliyorum indirime girdiler mi kapıyorum sizde öyle yapın 😊 mesela şuan biberon ve emzik ihtiyacım kaldı, cuma günü girecek gibi bir bakıcam 😊
Hilalsny ssnnmmm bende bi kismini indirimli bi kismini indirimsizken aldim arada baya fark oluşuyor toplu aldigimizda tek tek olsa onkadar koymaz insana da :) bende düşündüm bugunun indirimlerinden alsam mi acaba diye sonra vazgcetim memnun kalmazsam bosuna almis olrum diye :)
Taze-Anne28 ssnnmmm bizde bebek arabasında gaza gelmiştik 700 liralık bir zarar oluşmuştu çok üzüldük. Neyseki indirime çok yakın dönemde aldığımız için tatliş çalışanlar yardımcı oldu hediye çeki verdiler zarar etmedik 😊
Meriiii9 NesssE Phılıps avent ultra air en Cok onerilen emzik bebekler hemen tuutuyomus ben o yuzden onu aldım
Taze-Anne28 NesssE philips avent in air modelini alıcam. Sitede kalmadığı için nasıl bulurum hiçbir fikrim yok 😃