_Ftma_ Nasilsiniz anneler agri varmi benim bu aralar rahimde agri oluyor bide nefes darligi basladi sizde durumlar nasil🥰
Ortmenanne16 _Ftma_ soldan bel ağrısı ve kalça ağrısı vardı bu hafta geçti artık şimdi vajinadan sızı girmeye başladı mide yanmam hafif azaldı bende anlamadım biri geçiyor biri başlıyor 😂😂😂
Seseff 34 deyiz bizde aşırı mide yanması ve ufak tefek karın kasık ağrısı dışında bazen şiddetli çatı ağrılarım oluyor beklemedeyiz bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza😇
MiniCooperAnne @_Ftma_ Valla ben 32 haftaligim bende bile nefes darligi olustu… 37 de alicaklar benim minik kizimi.👼🏾
_Ftma_ MiniCooperAnne saglikli bi sekilde kavusursunuz insallah canim kendi isteginlemi sezeryan olcak
123455 gizemsbsl ya bu uyuma isteği neden oluyor bende 36 haftalık hamileyim son zamanlarda aşırı uyuma isteği var gözümü açamıyorum böyle değildim niye olurki😄
MiniCooperAnne @_Ftma_ Hem zorunlu hem de kendi istegim ile diyelim. Zorunlu olmasaydi normal dogum yapmazdim. 2011 yilinda bobrek nakli oldum cunku. insallah, hepimiz saglikla alalim bebislerinizi kucaklarimiza.🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾