Burcuckmk Smm12efe- benimde 1 hafta önde kilosu biraz fazlalasmaya başlamış doktor tatlıyı kes dedi baska sorun yok dedi
Mmhtpmhmt04 Smm12efe- 1 hafta önden yada geriden gitmesi önemli değil zaten yinede son adet tarihiniz baz alınıyor
sntn Smm12efe- tam bir bilgim yok canım yanlış bilgilendirmek istemem ama 2 haftayı geçmediği sürece normal karşılanıyor benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyor en başından beri
edakah Smm12efe- evet bir kere önden gitmeye başladıysa hep iyle gidiyor benim 26. Haftada başladı ve hep önden gidiyor dediğim gibi 2 3 hafta normal
NAZ2333 Smm12efe- yok canm benimde 1 hafta onden gidiyo doktorum ya erken dollenme ya da tontis bebk dedi
Attent Smm12efe- bebek gelisimi guzelse 1 yada 2 hafta onden gidebilir cok fazla önden giderse doktor anneyi hemen diyete sokuyor iri ve kilolu bebek olmasin diye
Neslihan1903 Smm12efe- o kadar günden bir şey olmaz ama siz yediklerinize dikkat edin yinede şekerli şeylerden uzak durun tuzu azaltın bol bol su içşn 24. Hafta mutlaka şeker yüklemesi yaptırın 🤗
bebissveannesi Smm12efe- benim oğlum hep üç hafta önden gitti hiç bir sorun yoktu çık sağlıklı doğdu şükür ☺️ Şimdi 8 haftalık hamileyim o bile şimdiden 4 gün önden gidiyor
Elif5361 Smm12efe- Benim bebekte 1 hafta önde gidiyor sanırsam 1-2 hafta sorun teşkil etmiyor doktorum öyle demişti