Mishi Kizlar selam. Esimin cani cekti disardan mantarli pizza soyledi, benim de canim cekti 2 dilim yedim ama mantarlarini ayikladim. Sonra icime suphe dustu zehirlenme vs olur mu diye 😣 14 haftalik hamileyim bu arada
Madinanin-Annesi Mishi ben hep yiyorum hic zehirlenmedim korkma.Ha olur zehirlendiyini duwunursen miden agrirsa hemen yogurta cok sayida tuz dok onu ic ve git o sana hemen kusma verecek yogurtla kusmasanda parmagibi agzina sal kusdur kendini gel yogurt ye korkma yani
Mishi Seymassrioglu internette konsrrve mantar yemeyin diye yazilar okuyunca korktum aksam aksam😣 gerci dedigim gibi ayikladm mantarlari ama belki bi iki lokma yemisimdir yanlislikla😕
Seymassrioglu Mishi sihirli mantar dedikleri şey zararlı ben sanmiyrm konserve in her türlüsü zararlı zaten de pizzacilarda konserve kullanıldığını düşünmüyorum ya
Mishi Sermec27 disardakiler konserve mantar kullaniyolar ya o yuzden korktum internette yazilanlari okuyunca😕
Sermec27 Mishi ben evde kendim yapmıştım bimde satılan kavanozda mantar var ya onlardan koymuştum bir sey olmadı yani
Kubra-kurt-aksoy Mishi ben her hafta düzenli olarak yapıp yiyorum. Çok şükür şimdiye kadar bir şey olmadı. İçinizi rahat tutun bir şey olmaz inşallah 🙏🏻
istanbul3434 Mishi valla pizza bulls, pizza hut bu ikisinden surekli mantarli pizza soyledik ve ben de hamileligim boyunca yedim hic bisey olmadi. Taze kultur mantari kullaniyorlar genelde