beyzaerolsengul Merhaba hanımlaar, 6+6dayım ve her gün kuru mide bulantısı-baş dönmesi yaşıyorum.Herhangi bir istifra olayı yok.Tansiyonum düşüyo sanırsam ellerim ayaklarım tutmuyo 🤦🏻♀️ Sizde durumlar nasıl/nasıldı? Nasıl başa çıktınız ? Ne yediniz,içtiniz? 🌹
Happy_27 beyzaerolsengul merhaba oncelıkle hayırlı olsun bunlar çok normal şeyler ben suan 12. Haftadayım ve hala devam ediyor ama Allah’a şükür eskısı gıbı degıl çok yemeyın az az sık sık ve bol su ama zor sızı anlıyabıkıykrım doktorum benım 14.Haftada ins azalır dedı
Hfze35 beyzaerolsengul merhaba canım bende 6+3deyim bende mide bulantısı baş dönmesi birde kusma var kalp atışını duyduk bir sorun yok şimdilik ama her hamilelik her bünye farklı bende su içemiyorum çubuk kraker yiyorum hep
beyzaerolsengul Happy_27 kuru kuruya bulantı çekmekte çok değişik oluyor.Benim doktorumda çok normal olduğunu söyledi.Biraz daha yolum var sanırsam atlatmak için.Hayırlısııı :)
Busraa-29 Merhaba geçmiş olsun canım bizde 10+3 olduk bu zamana kadar Suanlık hiç bir belirti yaşamadım ve bazen özeniyorum 😄😄bende neden mide bulantısı yok baş dönmesi halsizlik falan yok 😄😄diye ama hiç birşey yok neden yaa 😄😄
beyzaerolsengul Busraa-29 ay yok yok hiç özenilicek bişey değil bende son 1 haftadır böyleyim,saatim saatime uymuyo o yüzden insanın gününü mahveden bi durum.İnşallah hep böyle rahat devam ediin😂
Hamileadayibiranne Bende aynı şeyleri yaşadım her şeyi okudum internetten ama etkili olan benim yararını gördüğüm tek şey tuzlu ayva yemekti hava aldım her midem bulandığı zaman ve kolonya kokladım 6+0 haftalıktan beri çekiyorum 10+6 günlük olduk hala geçmedi doktor prilam verdi bı o işe yaradı ama yinede bazen etkisi olmuyo 😔 Allah bulantı istifra yaşayan herkese yardım etsin inşallah bu süreci bı an önce atlatırız 🙏