didemturn Kızlar merhaba, idrar tahlili verdim bugün. Enfeksiyon çıktı. Doktor reçete yazacağını söyledi. Bebeğe zararı var mıdır? benim gibi enfeksiyon geçiren var mı? 30 haftalıl gebeyim
Zeyno14 didemturn ben idrar enfeksiyonundan 3 kere antibiyotik kullandım suda erıtılen ilactan da kullandım bebege zararı yoktur dıye dusunuyorum oyle olsa doktorlar bu yontemle tedavı edıyor olmaz sanırım
FatRam_1703 didemturn Bende olmuştu doktorum antibiyotik ilaç verdi 5 gün kullandım sabah akşam hapı geçti çok şükür
CrazyMother didemturn amannn benimde var kac antibiyotuik kullandik gecmedi artik saldik yani kullanmioz bile bi zarari olmadi sukur
CrazyMother didemturn kiz benimki ALLAHU EKBER daginda😂😂😂😂 takma ole korkulacak kadar degil doktorunuz antibiyptik verir zaten kullanin
didemturn Bsmlh içime su serpildi valla 🙏 bir an korktum çünkü akıntı harici hiçbir şikayetim yoktu. Öylesine idrar tahlili verdim enfeksiyonu duyunca şok oldum
Bsmlh didemturn bende akıntı harıcı hiç belırtım yoktu korkma cnm kefir hem sana hem bebehede faydalı iç
Itssoelif Ilaçsız doğal bir yolu olsa geçirmenin ne güzel olurdu ya, belki saracoglunda vardır bisiler. En son elim yanınca saracoglunun dediği gibi patates rendesinde tutmuştum geçmişti 1 saate😍 keşke bunda da olsa bir yöntemi
DamlaArjen didemturn 32 haftalık hamileyim. 4 kutu antibiyotik 3 kere fitil kulandim. Şimdi de içiyorum. Ama boş bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. ilaçlarım bittiği gibi ayni şikayetlerim devam ediyor. Temizliğime o kadar dikat de ediyorum günde 4 litreye yakin su da içiyorum boşş..
birprensesvebirprensannesi didemturn 18+3 um ve asla benden gitmiyor şu enfeksiyon 🤦 2 antibiyotik 1 fitil kullandım bana mısın demedi 🤷 Bakalım şimdi gittiğimde geçmiş olacak mı ama sanmıyorum belirtiler hala devam ediyor🤦
juliet2021 didemturn idrarda enfeksiyon çıkınca doktorum idrar kültür testi yapmadan ilaç vermedi hiç. Bol bol su iç demişti. Kültür sonucuma göre ilaç yazdı.
Cagla89 didemturn kızlar ben de çok korkuyorum 17 haftalık hamileyim bir aydır ila kullanıyorum sebebi idrar yolu enfeksiyonu var diye doktorum antibiyotik yazmıştı tabi ben de kronik bir hal almıştı zaten daha önceleri antibiyotik kullanınca mantara çeviriyor mantar için bu sefer 3 kutu farklı farklı fitil kullandım geçer gibi oldu mantar derken sanki yine idrarda enfeksiyon varmış gibi hissediyorum idrar tutamama yanma gibi sıkıntılarım var bu enfeksiyondan bıktım tek korkum bebeğe geçmesin
didemturn CrazyMother aslında bende alışkınım bu enfeksiyona 😅 az sıcak sulara oturmadım 🤣 ama hamilelikte olması tedirgin etti 🙃
didemturn FatRam_1703 evet haklısınız. Bende ilk doktoruma danıştım. Doktorlar en iyisini bilir her zaman iyi ki varlar hele ki şu zamanlarda 🙏
Baybymucize didemturn canım bende serklaj vardı ve sürekli enfeksiyon yaşadım 22.haftdan beri antibiyotik kullandım hatta hamile iken amaliyat oldum narkoz bile yedim doktor riskli birşey yapmaz şakın doktorunun dediğinden dışarı çıkma enfeksiyon da erken Doğum riskini arttıran durum enfeksiyondan dolayı su gelmesi çok yüksek oluyor bu riskleri yaşayan biri olarak doktorun sana ve bebeğine zarar verecek hiç birşey yapmaz ben haftalarca içtim doktor kontrolünde sende şakın endişe etme ☺️
didemturn Baybymucize serklaj nedir? Neden oluyormuş? Çok geçmiş olsun canım. Sağ salim zamanınds kucağına alırsın umarım