Meltem374141 Kizlar epidural istege bagliymi yoksa her doktor her dogumda vuruyormu birde vurunca nasil geciyo dogum agri aci oluyormu sancilar falan ilk gebeligim 37+5
Nida_Y Meltem374141 tabii ki isteğe bağlı ve devlet hastanelerinde yapmıyorlar. Ekstra ücretli bir işlem hastanesine göre 1000 tl-5 bin tl arası değişebiliyor
Ortmenanne16 Meltem374141 isteğe bağlı bir durum. Doktorum geçen kontrolde dedi zorlandığın zaman epidural teklif edicem sana kalmış dayanırım dersen vurmam yoksa vururuz dedi fiyat aldık 1500 TL Medicana da 🥺🥺🥺
enise2017 Meltem374141 tatlım ücretli tabiki prenses doğum ☺️ sıfır ağrı ile doğum .. doğumdan sonra belde kalan kateder sayesinde kendine ağrı kesici uyguluyorsun zaten 4-5 saat uyuşuksun ameliyat ağrın o aralar sen hissetmeden bitip gidiyo .. sonrasında hafif regl gibi ondada ağrı kesici düğmesi var basıyorsun hop damarda tavsiye ederim çok rahat edersin ..
SMin Meltem374141 özel hastanede sorduk bizde normal doğum 2850 epidural olursa 4100 dedi. Sezeryanda ücrete dahilmiş
Kubra-kurt-aksoy Nida_Y devlet hastanesinde olmuyor mu ? Neden aceba ücret karşılığında da mı olmuyor aceba
Durdane_acar Meltem374141 bende ankara şehir Hastanesinde yapacam doğumumu inşallah ve epidurali bende merak ediyorum yapıyolarmı diye gittiğimde soruyum diyorum unutuyorum hep 😊
06uysal Meltem374141 şehir hastanesinin sitesinde epidüral var yazıyor ama doktora sormadım henüz. Siz sordunuz mu yapıyorlarmıymış şartları ne imiş
sumeyye60 Bende devlet hastanesinde yok diye biliyorum. Giresun’da özel hastaneye gidiyorum yılbaşından önce +350 ₺ fark alıyoruz epidural için demişlerdi. Şimdi de en fazla 450 TL olmuştur diye düşünüyorum çünkü muayene 100 ₺ idi 115 oldu.
Ortmenanne16 Esraa54 evet belden katater takılıyor 4 cm açılmadan sonra bir ilaç veriliyor o an ağrı sızı hissetmiyorsun ama açılman devam ediyor 10 cümle doğuma gidiyorsunuz ilacı kesiyorlar ıkınma hissi geri geliyor ve doğum oluyor
Esraa54 enise2017 yani bu epidural ekstra bir rahatlık mı oluyor normal doğumda?Hiç duymamıştımda ilk defa duydum🙈
enise2017 Esraa54 canımcım ekstra rahatlık derken işte uyuşturuyorlar ki sancı hissetme sadece ıkınıyorsun ağrı yok ekstra rahatlık bu ağrı olmaması ..
Ortmenanne16 Esraa54 evet adı prenses doğum hatta. Uyuyorsun o an zaten anlamıyorsun sonra bir bakıyorlar açılma 10 cm olmuş doğum başlamış benim doktorum önerdi baya