Sevgib Sırt ağrısı arkadaşım oldu resmen hiç geçmek bilmiyor.. belim bacağım kalça ağrısı da üstüne gelince yatmak kabus oturmak ayrı bi dert .😔😔😔 gebelikten bi sene öncede bel fıtığı ameliyatı olmuştum hepsi tuz biber oldu ağrılara ..
EliFurkan 29+1 iz bizde oglumla ama sagolsun beni çok yormuyor ☺ sirt agrisi ara sira uyurken oluyor, bel agrisi zaten normal bu zamanlarda. Sadece büyüdügü için kaburgalarima baski yapiyor ama sikayetci degilim ☺
alparslanliva EliFurkan benim sadece bel ağrısı değil kollarım omuzlarım kalçam her yerim kızlar daha nazlı oluyo heralde benim kızımın maşallahı var her yerim dökülüyo 😂
Etkaninannesi alparslanliva ben de 15+3üm oturduğumda yerimden kalkamıyorum; uyurken sağa sola dönemiyorum ağrılarımdan. Şimdiden böyleysek son ayları düşünmek istemiyorum😱
alparslanliva Etkaninannesi aynı bende öyle destek almadan kalkamıyorum yerimden eşim benimle dalga geçiyor ağır vasıta diye 😒
GlinDirim alparslanliva Ben 😫 kemık agrısı en zor olanıymıs sanırım onu anladım dun geceden beri de diz ağrısıyla kıvranıyorum 😫
Etkaninannesi GlinDirim benim ağrılarıma düzenli yürüyüş çok iyi geldi, günlük okula gidip gelişim dışında akşamları 30 dk yürüyorum. Çok faydasını gördüm