Momm29 Secil_zeynep benimkide 17 subat gozukuyor bugun tam 39 oldum kontrole gittim ama bebek kanala girmemjs daha pazrtesi tekrar gidicem bilmiyorum ne olacak nasil olacak yuruyup comeldikce sag kasigima agri giriyo sadece onun disinda bi agrim sancim yok
Ayshen_ay Secil_zeynep Benim ki de 19 şubat gözüküyor ama aklıma koydum bi kere 14 şubatda doöuracam😂😂😂
heyymomm Momm29 benim deli gibi sancım olmasına rağmen girmiyor bu şubat bebeleri neden böyle yapıyor ya 🙈
Secil_zeynep Ayshen_ay benimde ilk kuzum 14 Şubat bu kızımıda 14 şubatta olsun istedim ama pazar gününe denk geliyor doktoruma söyledim pazar gününe denk geldiği için pazartesi olsun dedi(özele gidiyorum)mesai dışı ekstra ücret alıyorlar mı bilginiz var mı ben sormadım ama
Tugbakuzur Benimde 18 Şubat bugünle birlikte 3 kere çatı muayenesi oldum bugünkü zordu bayağı acı hissettim normal doğum gözüküyor ama hiç belirtim yok kanala bile girmemiş 😏
alpbuket Benimki de 15-20 Şubat arası gözüküyor. 2.50 cm açılmam varmış, ara ara ağrı giriyor saniyelik, ben de biraz gerginim bekliyoruz bakalım 😕😕
Momm29 heyymomm pek nazli inatcilar herlde esimde bana diyoki susmuyon ki cok konusuyon cocukda korktu cikmiyo diyor 😂
heyymomm Momm29 hahahahah bu da olabilir demek ki 😄 evet çok inatçılar hayırlısı nasıl istiyolarsa öyle yapacak bir şey yok 😄
subatannesiyim 39+3 olcz inşallah gece on ikiden sonra çok az hafif adet ağrısı gibi ağrı geliyor bugün de kasılmalar vardi randevumuz vardı ama doktrun eşi kaza yapms randevular iptal cuma günune gderz inşalh kanala girmesi için ne yapmak lazım ki vajinam o kadar çok ağrıyor.ki bazen koltuktan ayağa kalkamıyorum acaba kanala girms mdr
Svcnbydmr Benimki de 22 Şubat ne acılma var ne ağrı nede kanala girmesi bekliyoruz gelecek gibi görünmüyor 🤦🏽♀️