AAnneoldumben Tayinci olduğum için 2 yaşına kadar çocuğumun uyuyabileceği beşik arıyorum hamişler. Hangi beşikleri önerirsiniz ❤️
ilkcan64 AAnneoldumben park beşik öneririm hem kolaykatlanıyor heryere götürürsünüz ben aldım çok rahat edersin 😊
snm1- AAnneoldumben bizde tayincigillerdeniz. Evimde kedi oldugu in park beşik alamcam. Yırtılmya cok müsait her yer kedi tırnagyla ama gönlümde yatan park, besk ama alamcam. Ahsap anne yani alıcam
Zeynepreyyan Oyun parkı beşik al. Taşınırken taşıması kolay olur. Katla kaldır istediğin yere götür. En az 3 yaşına kadar da yatar
Zeynepreyyan AAnneoldumben ben kullandım..şimdi kısmet olursa ikinci bebekte de kullanıcam . Katladim kaldırdım gardrobun üzerinde duruyor
AAnneoldumben snm1- bende de kedi var ama sahiplendirmek zorunda kalacağım aşırı tüy döküyor ve eşim kalmasını istemiyor :()
snm1- AAnneoldumben evet su 1 aydır inanılmaz tüy döküyor oda mevsim geçişi sebebiyle imiş. Bebeğim doğunca kestiricem bir de 6 aylıkken kestiricem anca 6 ayda eski haline geliyormuş bebegm 1 yasına gelene kadar 2 kez kestiricem sonrasının skntı olcagnı sanmıyorum doktorlarda bir sakınca görmüyor. Benım eşim çok seviyo benden cok seviyo verelim lafını kullandrmyo bile
Niiiisannn Bizde tayinciyiz 6 aya hemde. Ama oda yaptım hevesle. İnşallah odası falan yıpranmaz taşınma sırasında. Taşınınca herşey aynı anda taşınıyo nakliye söküp takıyor ama tek korkum odasının yıpranması.
AAnneoldumben Niiiisannn ben de taşındım kesinlikle ilk baştaki gibi olmuyor eşyalar hep bi yerinde bi sıkıntı çıktı eşyalarımın
snm1- AAnneoldumben kestirmek bir nevi çözüm oluyor eski haline gelene kadar en azından. Bizimkide 7 aylık