Merhaba hanımlar, bugün bebeğim için Eminönü’ne alışverişe gittim malum herkes bilir Kürkçü Han, Şark Han gezerken birisi bana Havuzlu Hanı önerdi kumaşçılar karşısındaki sokaktan yukarı çıkıp sağa dönünce görebileceğiniz bir Han. Bebekler için herşey var ve fiyatları çok uygun, bir de oranın bir üst sokağında Hamarat Aykın Han var aşırı uygun, E bebekte 60₺ olan takımları 18₺ ya aldım yeni doğan alışverişi yapayım derken neredeyse 1 yaşa kadar bir sürü şey aldım mesela kısa ve uzun kollu zıbınlar 4₺ , 8li şapkalar 8₺ İnternette 150₺ olan içi peluş gibi pofuduk tulumu 35₺ ya aldım. Annem internetten 5li hastane çıkışını 60₺ ya almış aynı kaliteyi biz oradan 15₺ ya aldık ihracat fazlası satıldığı için fazla renk ve beden seçenekleri yoktu ama ben ihtiyaç fazlasını Bile aldım. 2-3 aylık tekstil ürünü için bin lira bütçe ayırmıştım İnan’ın 550₺ civarı bir şey harcadım ve 1 yaşa kadar ürün aldım. Müslin pike bezler orada da çok pahalıydı tek pahalı gördüğüm ürün onlardı:) tekli müslinler de 15₺ civarıydı