hande0606 Arkadaşlar göğüs ucu olmayan var mı ? Doğumdan sonra emziremiycem diye çok korkuyorum içe doğru değil dümdüz çok ince bazen çıkıyor belli belirsiz
Mervensn1 hande0606 benimde öyle ablamında öyleydi tutamadı bebeği eczaneden plastik göğüs ucu aldı göğsüne yapışan bi süre onu kullandı sonra değişik şekilde büyüdü göğüs ucu bıraktı kullanmayı bende alıcam hatta çok yüksek ihtimal benim bebeğimde kavrayamayacak
Mhrbnbz_1 hande0606 canim emin olki benim kide hic yoktu suan 33 haftalik hamileyim ve dokunmadigim surece hic yok hafif dokundugumda cikiyor hamileligin ileliyen zamnlari cikar
Selvaa hande0606 bilmiyorum ama zaman ilerledikçe cikiyor ve göğüs ucu büyüyor benim öyle oldu yani 21. Haftadayiz buyudu ve daha belirgin
Tgbaelf07333 hande0606 canim ilk dogumun normal benimkide öyleydi ama bu ikinci hamilelegim ve var şuan ucu
Nilya88 Kızlar bende bişey sorcam benim çok göğüs ağrım var ama ucunda değil her yerinde 7+2 yim dokunamıyorum üstüne yatamıyorum normal mi
Ravzamuhammed Nilya88 normal cnm büyüyo ben 11 haftalk olacam çok kötü apryo halen sanki sütten kesmişim elimi vuramıyorum
Zynpyusra hande0606 silikon göğüs ucu kullan veya onda da zorluk olursa pompa kullanırsın büyük makinaları var onların kablolu süresini çekme gücünü ayarlıyosun pompalıyo bende de göğüs ucu sorun olmuştu bu makinadan kullandım
ZeynepYaren hande0606 hande0606 benimde malesef doğuştan meme ucum yok . Çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum bebeğimi doyuramayacağım için. Hormonlar tavan 😞 sadece banyodan sonra üşüyünce sağ gögsüm dışarı çıkıyor sonra geri içeri kayıyor. Şırıngayla çıkartmayı deniyorum o da çok ağrıtıyor kanatıyor ucunu. Rabbim inşaallah bizede emzirmeyi nasip eder. Süt sağma pompası alacağım en kötü ihtimal öyle sütümü veririm …