Eliy Bende 6+2 de vajinal ultrasonda duymuştum🥰. Karın ultrasonunda duyamamıştık. Allahım herkese o güzel sesi duymayı nasip etsin
Mega123 Bebegimibeklerken123 Dün gittim 5+5 tim daha bebek oluşmamış. 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum bakalım hayırlısı hepimiz için
milla-s Bebegimibeklerken123 5+6′yım ben de bugün gittik, kalp atışı görünüyordu ama karından ultrasonla duyamadık. Vajinal ile duyabiliriz dedi doktor ama haftaya kadar beklemeye karar verdik biz de.
TansuB Bebegimibeklerken123 canim genelde 1000 ve 3000 arasi kese gozukuyo sonra bebek ben 7 haftamda kalp atisni duymustum
Arwen21 Bebegimibeklerken123 yok canım kese görünür ancak bi hafta sonra duyabilirsin belki herkesin aynı olmuyor çünkü ben 6+1 de duydum
TansuB Bebegimibeklerken123 5 haftalikken keseyi gormustuk 7+3 de gittim kalp atisini duyduk canim acele edio erken gitme 2 hafta bekle
Papl Bebegimibeklerken123 ben bugün gittim canım 8+5 de duymuş oldum yani çok güzel bir duygu allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 😊
Burcu4135 Bebegimibeklerken123 6+3 de duydum vajinal ultrasonla. Senin için daha cok erken anca kese görülür.
Aylinak1n Bebegimibeklerken123 doktorum bana 8. Haftayı önerdi en sağlıklısı o dönemmiş şu an 5. Haftadayız bizde :)
Tekmile11 Bebegimibeklerken123 bende 5+3 teyim canım dün keseyi gördük yirmisine randevu verdi kalp atışını duymak için ,aslında değerim de Yüksek fakat erkem diye ileri tarihe gün verdi sanırım sağlıklı olsunlar da yeter🥳