Alyamm_ Almila_koncuy48 İlk çocuğumda 58 le hamile kalıp ilk 3 ayda 6 kilo verdim ve doguma 70 le girdim. Dogumdan sonra ki ilk ayda 10 kg verdim 60 ideal kilomdu öyle kaldım. Şimdi 20 haftalık hamileyim ve hala 60 kiloyum 😁
Poyraz_basak Sen1meleksin çok tuzlu yeme turşu hele hiç yeme benden söylemesi 😅bol bol su iç bu hamileliğimde yapmadim onları ne yzuum şişti ne elim ayagim dersimi aldım ilkte 😅
LinaLeylaFerhat 56 ile hamile kaldim 74 kiloyum suanda 36.hafta cok kilo alddim valla ya eşim hep meyve ye sunu ye bunu ye kahvaltimi hazrladi cok iyi bakti saolsun :((ama nasil gidecek bu kilolar
bhtrolcay Almila_koncuy48 Emrizen bir anne oldğum için diyet yapmadım şöyle oldu öğünlerimi atlamadım ekmek yok denilcek kdr az yedim ve en büyük destekçim litre litre su içmek akşamları yarım saat dışarıya çıkıp iki tur atıorum hftada üç kere falan başka yaptığım extra bişi yok canım emzirmesem tek suyla beslenicemde işte anca bukdar oluyo😊
EyMerve 69 ıle basladım 80 ile gırdım bebek 3.5 dogdu ben 77 ıle ayrıldım bu ne la dedım 😂40 ından sonra 74 e dustm sonra yavas yavas gıdıyor zaten sımdı 65 ile 2. Ye kaldım bakalım ne olacak boyun 176 göbegıde bebegıde caktrmıyorz😁
Rumeysa10 Melekanne2606 siz meye dikkat ettiniz bana tavsiyeniz be olabilir yardımcı olursanız sevinirim😊🥰
Melekanne2606 Rumeysa10 Günde 3 öğün yiyorum onun dışında aralarda atıştırıyorum ben az yiyorum sık yiyorum ve çok su tükettim canım bunun etkisi oldu sanırım 🥰