Rengin_ Kızlar, üniversite hastanesinde düş alma yeri var midir? Bilgisi olan var Mi? Sıcak düş malum açıklığı artırıyor doğum öncesi. Bilgisi olan yesillendirirse sevinirim
2prens-annesi Rengin_ ama oranın bide özeli var özel için doğumhane ayrı mi bilmiyorum ben normaline gidiyodum
Rengin_ 2prens-annesi aradığımda odalarda olduğu söylendi. Doğum nasıldı sizin? Memnun kaldınız Mi? Benim hocam Ilhan Hoca. Normal doğum mu yaptınız?Bu arada sağlıcakla büyütün ins 😍🙏
2prens-annesi Rengin_ ben özele gitmediğim için bilmiyorum normaline gittim doğumum da çok memnundum şancı çekilen odada banyo yok ama normal yattigin odalarda var banyo yapiliyo mu bilmiyorum ama
Elacagl 2prens-annesi merhaba bende normale gidiyorum Doğumda ebeler mi oluyor birde nasıl ilgililer mi
2prens-annesi Elacagl doğum anına kadar ebeler oluyo dört oda var herkesin kendisine ait şancı cekiyosun nst bağlı ve doğum abi geldiğinde farklı biyere gitmiyorsun orayı doğumhaneye çevirip yatak çatal oluyo ve doktorun geliyo doğum yapiyosun. Evet çok güzel ilgileniyolar yani benim corbama kadar isitip verdiler surekli alttan muayne yok nst ye göre bakiyi bakiyo. Ücret olarak da çıkış yaparken 160 lira yatak parası odedik