Mrvsts İyi akşamlar hastane çantasına mutlaka çok gerekli mutlaka al dediğiniz birşey var mı varsa yazar mısınız?
Ortmenanne16 Mrvsts nevresim takımı, kayısı ve incir kompostosu ıslak mendil, kirli poşeti ve kolonya 🙏🙏🙏
0znur Kıyafetler dışında eger sezeryansa kettle ve nescafe, maske, kolonya, temiz nevresim, kağıt havlu
202120102009 Mrvsts özellikle Sezaryan sonrası gaz çıkarmaya yardımcı olsun diye bir de sıcak su torbası ayaklar çok üşüyor diye hemde
Znurhalil 1 hafta önce sezeryan oldum gaz çıkarman çok önemli bende bol bol komposto içtim bide burdan herkes depent al demişti kullandım yarısını sonra ebem Orkid koy bundan sonra dedi Orkid de al canım yanına ben almamıştım eşim getirdi 🤭😉
Mrvsts Znurhalil bazı hastanelerde dependi giydirmiyorlarmış dikiş yerini terletiyor diye kafalar karışık galiba büyük bir valizle gideceğim 😅🤣
bircivcivannesi Serendipity o zaman bebeğe hazırlık yaparken bi de buzluğa kompostoluk atmak lazım demekki ☺️😘
Serendipity Mrvsts ondan emin degilim. ben normal cok istiyorum henuz cati muayenesi olmadim ama yine de koyucam. Simdiden bagirsak sorunu yasiyorum bir de dogum sonrasi gaz sancisi vs cekmek istemiyorum her ihtimale karsi yanimda olsun 🙈