Zeynep-1999 Anneci61 canım nasıl hissediyorsun bende şimdi 14 haftalığım 13 haftalıkken değişik şeyler hissettim bana hissedemezsin dediler
htctpc Anneci61 o haftada mümkün değil sanki tekme hissetmeniz.belki hareketini evet ama tekme çok çok çok zor.
Civcivcikannesi Writebirds santim bile degil derken?? Benim 13. Haftamda 8 cmydi. Yani nerdeyse bi elma kadar.
ESRAFS Ben 16 da hissetmeye baslamistim. Simdi 34 oldum.. kizim olacak inşallah. Zayiftim erken hissetme sebebimin bu oldugunu söylüyor cevremdekiler..
justwaiting Civcivcikannesi misal olarak santim değil demiş bence arkadaş. Elma kadar dediğiniz doğru ama onu da hissedemezsiniz 😊
HaleErhan 17 haftalıkken hissetmiştim minik minik smdi 26 haftadayız masallahı var oğluşumun tekme atma konusun da 😍🙈
Eliiiiiiffff Sedadefne 16. Haftada bişeyler vardı bi kıpırtı sonra 18 de net olarak hissettim 20 den sonra artık çok belirgin dönme tekme kayma hepsini hissediyorum 25. Haftadayım oğluşum olacak benim de 🥰
Writebirds Eliiiiiiffff aynen benimde öyleydi 15 16 da bir defa 2 defa sonraya doğru çoğaldı şuan 22 bitmek üzere tekmeleri çok iyi hissediyorum oluşumun ❤️
minikembryom 11 haftaligim ve cok cok net hissediyorum ikizler belki ondan ama 2. gebeliklerden erken hissedermis anne bebegini benimki varligini hissetmek tekme degil tabiki 😇
Gizmolata Sedadefne 17+5 te ilk kıpır kıpır hissettim 21.Haftaya kadar öyle sürdü şuan 26. Haftadayız karnım dalga dalga gün boyu sürekli.
Deniz95 Bende 15 te kayma ve gıdıklanmaları hissettim 17 de pıy pıtlar başladı şuan 19. Haftadayım bildiğin tekme atıyor pıt pıtlar gitti 🥰