Lraybrs Minimalist bence kendine nazar değdirme. Sonra çok pişman olursun canım. Dua ette prenses gibi bulantisiz hamilelik yaşa. Sana yaşadıklarımı anlatsam aman ne kötüymüş umarım böyle olmam diye dua edersin 😁 hiç masum birşey değil çünkü bulantı, kusma birde buna koku hassasiyeti eklenirse geçmiş olsun zaten. Benim gibi yaşayanlar iyi bilir. Umarım ne demek istediğimi hiç bir zaman anlamazsın 🙏🏼😁 bu arada hayırlı olsun hamileliğin canım🙏🏼👼🏼🌼
Minimalist Lraybrs kimle konuşsam aynisini söylüyo ara ara benimde oluyo ama çok şükür geçiyo hemen. Teşekkür ederim bu arada seninki de hayırlı evlat olsun inşallah
Minimalist SumeyyeNurten tuzlu çubuk ve leblebi önermişti bana doktorum hafif mide bulantısı olduğu zaman yiyorum geciyo
Fatmazel Arwen21 Bende 7+1 ve hiç midem bulanmadi ama her günüm korkuyla geçiyor aceba bugün mü başlayacak diye kendimi tedirgin ediyorum aksjjsjs😀
Minimalist Arwen21 herkes çok kötü diyo ara ara benimde oluyo ama sürekli olduğunu düşünemiyorum bile😂
Bsragrsy Arkadaşlar bende sürekli niye benim midem bulanmıyo diye şikayet edip duruyodum nazara geldim galiba 😂 sabah akşam saat zaman fark etmeksizin bulanıyo 57 kiloyla hamile kaldım 2 haftada 2 kilo verdim o yüzden maşallah umarım böyle devam eder mide bulantısı berbat bişey 🤦🏼♀️🌸
Littlespy 6+5teyim sabahları az çok iyiyim ama akşamları felaket oluyorum, kusmamak için zor tutuyorum kendimi 😬 yine halime şükür, daha kötü olanlar da var… Ben yine arada az da olsa yiyip içebiliyorum, sabah iş yerinde performansımı da etkilemiyor.
Fatmazel Minimalist gerçekten tam olarak bunu düşündüm yazdıktan sonra yazmasa mıydım aceba diye 😀 neyse yarın bulanıyormuş ajsjsjsjsjs Allah korusun kızlar böyle çok iyiyim sadece müthiş bi bel ağrısı çekiyorum …