tgb006 Hiç alakası yok. Benim bebeğim kız ve başlarda sadece hafif mide bulantılarım oldu hiç kusma olmadı. Sonrası da çok rahat geçti.
prensimgeliyor @Bebegimibeklerken123 banada midem bulanıyor dediğim de kız diyenler oldu ama değil erkek 😀
Sedagb Bebegimibeklerken123 yaklaşık 5 ay deli gibi kustum. Sürekli serum aldım bu yüzden ama oğlum olacak😊
Kuzey61 Bebegimibeklerken123 7 buçuk yaşında oğlum var onda hiç ne bulantı ne halsizlik hiç olmadı ama ikincide 7. Haftadan 20. Haftaya kadar geçmedi bulantılarım doktor bile dedi kız olacak galiba ama şimdi 26+2 olduk 2. Oğlum olacak yani alakası yok canım
Elifaltun Bebegimibeklerken123 kiz bebek bekliyorum 20 haftaligiz bulanti degilde tiksinti cok oldu her yemegin kokusundan tiksindim agzima sokamadim.ama bunyeden bunyeye degiaiyor tabi belirtiler..rabbim gonlunuzden geceni versin inslh hayirlisiyla 🤲
_Elifffffff_ Bebegimibeklerken123 5. Haftada daha erken ama belirti vermemesi ben kızımda hiç bulantı yaşamadım koku hassasiyetim coktu şimdi oğluma hamileyim hala bulantı yaşıyorum 🤗
Zeynepreyyan Bebegimibeklerken123 bende kızda bulantı hiç olmadı. Şimdi erkek dedi doktor 14 haftaya kadar istifra ettim. Herkesin bünyesi farklı
ktnzehra49 Bebegimibeklerken123 benimde bi kızım var kızımda 5 haftalıkken bulantı başladı 14 haftada bitti sonra zaten mide yanmaları başladı şimdi yine hamileyim 6+3 günlük hiç bulantım yok hiç belirtim yok kızımda yaşadığım şeylerin hiç biri yok bu hamileliğimde
Mzgnormann Bebegimibeklerken123 bence ondan değil benim erkek 23 haftalık oldu ve hala bulantılarım devam ediyor kız erkekle alakası yok
Beyzan Bebegimibeklerken123 ilk gebeliğim erkekti çok rahattim. İkinci gebeliğim şu an ve ben bulantı mide yanması iştahsızlik derken çok zor bir hamilelik geçirdim ilk 16-17 hafta.. ailedeki herkes bu ilkinden farklı kesin kız dedi ama erkek çıktı 😂😂
SeymaK Bebegimibeklerken123 31 haftalık kız bebek bekliyorum ve bi kere bile bulantım olmadı canım cinsiyetle alakası yok bencr böyle şeylerin