Oyaaaaaaaa Nasipse yarın Saçlarımı kestiriyorum, hamilelikte kestirme olmaz, diyenler oldu, ama doktorum kestirebilirsin o batıl inanç dedi. 😊
Eceee7 Oyaaaaaaaa saçlarınızi kestirince çabuk uzar uzarken de vitaminleri saça çeker. Bence cok zor durumda değilseniz kestirmeyin çinko vücutta az bulunan bir vitamin zaten oda saçınıza gitmesin
Oyaaaaaaaa ayshoo çünkü: Rabbim yazıyor kaderimizi, Kur’anı Kerim’de böyle birşey geçmiyor. Hayırlısıyla kestirmek daha iyi olacak. 13 hafta 6 günlük hamileyim.
Asude967 Sedaerhan benim kuaför arkadaşım var bitkisel boya yok dedi bn bile hiç saçımı boyamadım dedi sadece kına yapılıyor muş
Sedaerhan Asude967 benim yıllardır gittiğim kuaförüm bitkisel kullandı ama baktım da kutusuna özellikle şaşırdım şimdi
Eceee7 Oyaaaaaaaa dogum ne zaman benim mayis sonu bayagi da uzadı ama çinko sinirin hep altında o yüzden kestirmedm .yine siz bilirsiniz ama sac kesmeyin mevzusu aslında bu yuzden
Oyaaaaaaaa Eceee7 benim doğum Temmuz sonu ağustos başı gibi nasipse. İşte Benim saçlarım belime kadar zor olacak gibi.
cnskmc Oyaaaaaaaa kesinlikle bende batıl inanç oldugunu düşünüyorum bende öğrenir öğrenmez kestirmiştim sacımı hamilelikte kısa saç kadar rahat birşey yoktur bence. sac kestirmenin bebegimizin ömrüyle alakasını kuramayanlardanım böyle düşünenlerin sayısının cokcabuk azalması ümidi ile :)
Oyaaaaaaaa cnskmc inşallah azalır. çevremde bazı insanların kestirme diye söylemeleri beni rahatsız etti, Rabbimin yazdığı kaderi hiçbir şey değiştiremez.
Feride34 Bende kestirdim zor olur uzun saçla batıl inanç tamamen yok ömrü kısa olur diyolar onu ancak raabbim bilir benim saçım belirleyemez saçma