Cansu60 Kızlar benım gibi 4. Haftada kasık agrısı olan varmı normal mi ılk gebelıgım ve korkuyorum ara ara batma ve bazen şidetli oluyor doktorum normal dedı ama korkuyorum yınede
Mervesavas Cansu60 normal bende 6 haftalik hamileyim. Hala batma oluyor dinlenmeyle gecenbir agriysa sorun olmadigini söylediler.
ESRAFS Cansu60 iyi aksamlar canim.ilk 3 ay adet sancisi gibi oluyor.bunlar cok normalmis. Kasiklarda karinda ağrı..
PrensesAnnesi49 Cansu60 Ben 16+5 hala kasık ağrılarım oluyor heleki hapşırma gibi şeylerde çok fazla ağırıyor normal bence
Mervesavas Cansu60 benimde sadece ayaktayken oluyor. Bebis saglikli oldugunu soyledi doktorum. Bende cok korkuyorum kendimi cok yormamaya daha cok dinlenmeye gayret ediyorum. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah🤲🏼
Cansu60 Mervesavas haftaya gıdıcem suan 4+4 dum canım kese gorunde cok kucuk dedı haftaya kontrol var
Cansu60 PrensesAnnesi49 ya boyle seyler duyunca en azından bende tek olmadıgını anlıyorum sol kasık da daha cok agrı oluyor bende
PrensesAnnesi49 Cansu60 bende de sağ tarafta soldakine göre daha çok ağırıyor canm ama korkma normal bu 😊