30Kubra prensimgeliyor 22+1 de oldum 1 hafta oldu hala ağrısı kaldı azda olsa 4 hafta sonra tekrar gideceğim 2. Doz için
Ozlemzeynep prensimgeliyor 24 diğeri 28 biraz geç yaptırdım covid oluşmuştum grip gibi geçmek bilmemişti düzelene kadar da yapmamıştılar yoksa 20. Haftada yapılcaktı 🥰 20 den önce yapılmıyormuş 2. Doz da 30 dan sonra denk gelmicek sekildeymiş🥰
mmk01 prensimgeliyor bnde 19+3 teyim haftaya pazartesi giderim diye düşündüm 19 20 haftalarda vuruluyormuş diye okumuştum
Kayraninannnesi prensimgeliyor şuan 18+5 teyim beni aradıklarında 9 haftalıktım taaa o zamandan gün verdiler
mmk01 prensimgeliyor bn 12 haftalıkken ilaç için gitmiştim ozamn 19 haftalıkta gel dediler ama hiç arama felan olmadı aramazlar bence bni ama bn haftaya giderim 😊
kiiraaz doz 19+2 doz 23+6 haftalar çok uç fark olmamakla beraber sağlık ocaklarının durumuna göre değişiyor.
30Kubra prensimgeliyor ilk vurulduğunda yakıyor akşama kadar hiç ağrı yoktu sonra 3 gün yoğun ağrıdı sonra hafifliyor benim acı eşiğim biraz düşük bu yüzden uzun sürmüş olabilir