Bebebebe Adetimden 3 yada 4 gün önce erken gebelik testi yaptım biliyodum çünkü planlı gibiydi silik çizgi çıktı şuan 4+5 iz 3 haftalıkken öğrendim
Busrasener43 tipikbiryayburcu adetim iki gün gecikmişti test yaptım pozitif sonra gidip kan verdim 4 haftalıkmış
Parla_ tipikbiryayburcu 9 gün sonra yaptım canım silik çıktı o gün. Sonraki gün tekrar yaptım daha da koyulaşmıştı. En son da kan verdim :)
bebisini-bekliyor tipikbiryayburcu ben saglık ocagına gitmiştim sabahtan ertesi gun sonucu cıktı aslında hastanede öğleden sonra cıkıyor
milla-s Littlespy ben de sadece kendim bu kadar erken öğrendim sanıyordum ama yalnız değilmişim😂 ben de 3+4′te öğrenmiştim. Adet düzenliyse erkenden farkediliyor😁
Littlespy milla-s aynen 😃 bi de zaten bekleyince adet 1 gün bile gecikse insan şüpheleniyor 😃 erken öğrenince günler de geçmiyor 🤭🤭
Canannakdeniz Sedaerhan 3 hafta kaç günlüktü canım yarın 3 hafta 2 günlük eğer hamileysem tabi sen 3 hafta kaç günlükken test yaptım bende yapıcamda test
Canannakdeniz Sedaerhan geç dollenmemi olmuş acaba ozaman senin ki SAT göre benim 3 hafta 1 günlük olarak gösteriyorda