Beyzasel Bugün oldum aşırı korkuyordum ki biraz korktuğum da oldu ağrı yapıyormuş cidden şuan 2. Dozu düşünüyorum 😂 canım tatlı ya da benim 😂
DuyguK Beyzasel ayyy bende aynı dertteyim agrı var imalı kolumu falan kaldırırken üzerine yatarken falan neyseki geçmek üzeri 3 gün oldu 😬😊😁
Mydarling İlk 6 saat kesinlikle duş almayın ve olabildiğince iş yapmayaya çalışın daha az ağrı oluyor yatarken eğer üstüne yatmak zorundaysanız yastık koyduğumuzda rahat edersiniz 😊
Beyzasel Mydarling vallahi bilseydim yemeğimi evimi temizler öyle çıkardım biraz zorladım kolumu ağrıdı
Mydarling Beyzasel ben yorumları okudum tüm işlerimi halledip öyle vuruldum 😊 keşke önceden denk gelseydik
Thysn23 Ilk doz ilk vurduğunda ağrıdı eve geldiğinde buz koydum diğer güne geçti bugün de ikinci doz vurdum hıc ağrımadı diyebilirim
Dolunayyy Beyzasel buz koy ama ovalama. Üstüne yatma o kolunla pek is yapma 2gun bide üşütme 😇 . Asiyi oldugum aksam kolum ağırlaşmıştı diger gün agridi birazcik. 2.asi sonrasında öyle agri agirlasma olmuyo da vururken agrimisti 😁😂
Beyzasel Dolunayyy evet ben birazcık iş yaptım ağrıdı kolum baya sol kolum bide üstüne yatmadan nasıl geçireceğiz bakalım 😂
Selvaa Beyzasel ay benide cok korkuttular hiç agrim sızım olmadi ya illaki oluyor ama sanki biyere carpmissin gibi 2. Doz daha kolay diyorlar canim aman aksatma bunlar önemli aşılar
yildizfero01 Beyzasel anladım cnm Ben oğlumun doğumundan sonra odaya alınmadan önce vurdular ondan şaşırdım cnm geçmiş olsun sana
Dolunayyy Beyzasel soluma yattığım için 2sini de sağa yaptırmıştım ben keske sende sağa yaptirsaydin.. is yapmayi gectim 2gun kolum alcidaymis gibi hareket ettirmedim resmen agri olmasin diye 😁