Kayraninannnesi Merhaba anneler 🌼 Ben yemek yedikten sonra karnım çok şişiyor aşırı rahatsız oluyorum ve sade soda kesinlikle içemiyorum tiksiniyorum. Meyveli soda içiyorum oda her gün değil 3 günde bir falan zararı olur mu içen bilen var mı?
Kaderimm Kayraninannnesi herangi bı zararı yok cnm ama meyveli yerine sade sodaya limon sıkıp icmeni öneririm daha saglikli
Gulsurmeli Kayraninannnesi Doktorum sade soda içmemi istemişti sorduğumda meyveli soda da şeker oranı fazla olduğu için,sade sodaya limon sıkıp içebilirsiniz☺️ Bende bir ara çok fazla tüketiyordum
Gizmolata Kayraninannnesi meyveli soda zararlı malesef ama sade soda hergün içebilirsiniz faydası var. Bende çok şişkinlik hissediyorum sertleşiyor bide hemen evin içinde 20-30 dk yürüyorum hemen yumuşuyor rahatlıyorum
Kayraninannnesi aylininannesi61 sade sofranın zararı yok zaten de ben meyveli içiyorum İnternette pek tavsiye edilmiyor
Kayraninannnesi Gizmolata yok canım nerede rahatsız olup dolanıp duruyorum evin içinde ama yok bir türlü rahatlayamıyorum
bebisini-bekliyor Kayraninannnesi meyveli soda Aslında binevi meyveli asitli içecek gazoz gbi. pek soda görevi görmuyormus hazımsızlığa sade işe yarar limon içine sıkabilirsiniz hem sade soda faydalı da 😊
Gigy Kayraninannnesi sade soda içine limon sıkıp deneyin bir ,meyveliler de şeker oranı fazla pek önermiyorlar
Kayraninannnesi Gigy herkes limon sıkıp içmemi söylemiş limonlu soda sevmiyorum ama sıkarak deneyeceğim 🤗 teşekkür ediyorum
Aysentass Kayraninannnesi meyveli soda önerilmiyor canım şeker oranı çok yüksekmiş birde sade olanlar maden suyu ama meyveli olanlar soda oluyor yani yapay
tknmltm Kayraninannnesi sade sodaya limon sıkarak içseniz daha iyi olur tatlandırıcı karışmış oluyor meyveli sodalara
Rbkny Kayraninannnesi bende sade soda içiyorum bebek kemik gelişimi için iyiymiş doktorum demişti günde 2 tane içmeye calıs sade olanlardan diye