ulviyedemirbas2 Minisinannesiii bende 28+3 aramiz da 1gun fark var bende yarın gidicem doktora bakalım bizim bebiş ne kadar olacak doktor gelde bebeğin kılosuna bakalım ne kadar olmuş
Mydarling Minisinannesiii Bende 1 Şubat’ta gitmiştim 27+4 haftalıkken 1 kilo 29 gramdı. Şimdi 28+6 olduk yarın birdaha gideceğim bakalım ne kadar oldu 😊
YaseminBatrk RANA60 ne kadar kg su şuan , doktor bana da önden gidiyor dedi ama tabi nasıl olur Allah bilir ben hastane çantası dışında 3 aylık takım da aldım yanıma ne olur be olmaz . Bazen ultrasyon yanılabiliyorr
MeliSeliMelih Ozge1708 rica ederim canım 😊 her bünyede farklı oluyo kız bebek erkekte de değişiklik gösterio kilo erkek bebek 300-400 gr daha fazla doğabiliyor düzenli beslenmsk çok önemli 😊
YaseminBatrk MeliSeliMelih sağlıcakla doğmuş ya doğum şekli çok ta önemli değil . Maşallah tekrardan 🧿 bir şey daha soracağım 😅 ultrasyon da Kİ kg 4200 mü dedi yani aynı çıktı mı doğunca hani bazen yanılma olabiliyor
MeliSeliMelih YaseminBatrk ortalama 3800 fln diyordu doktorum ama ve 38.haftada doğmasına rağmen 4200 doğdu 😄 doktorum ben büyük diyordum zaten ama bu daha fazla geldi demişti hatta doğunca doktorum iyi ki 38.haftada doğdu yoksa 5 kg doğardı bu demişti 😂🙈 doğum başladığında hiçbişi yemeden gel demişti dr. ben yiye yiye girdim doğuma o derece 😂 elimde simit meyve suyu fln 😂
YaseminBatrk MeliSeliMelih oohhhh maşallah tosuncuğaaaa . Resmen yarım kiloya yakın fark atmış ultrasyona 😜😅
MeliSeliMelih 111 hayır gayet iyi 25.haftadan sonra hızlanıo kg alması benimde detaylıda 22 haftada 500 gr dı şu an 26 haftalığız 1 kg olmuş 😊
Minisinannesiii MeliSeliMelih kasar peynirini nasıl tuketiyosunuz ben omlet seklinde yiyorm ayni sekilde gorur muyum faydasını
Gulizarerdogan Minisinannesiii geçen bir hanım 3 parmak kalınlığında yiyorum demişti ben haftada 400-500 Gr falan yiyorum
MeliSeliMelih Gulizarerdogan 3 parmak mı 😱 çok kilo yapar ama her gün o şekilde yenirse 😊 ben günlük kibrit kutusu kadar fln yiorum… mantık şu çok yesende bebek yine alıcağı kadar alıcak dozunda yenirse sadece bebeğe kilo yapar bize değil 😊