Flower3 Kızlar sizede oldu mu? çevrem de bazı insanlar (hala yenge elti vs.) ilk aylar cinsiyet i öğrenene kadar aradı yazdı, Cinsiyet belli olunca merakları geçti galiba ne arayan var ne yazan 3 aydır 😀 amaç ne niye bu şekilde oldu valla anlamadım 😃
Kaderimm Flower3 bizdede aksine bitmedi benegime emzik Zinciri yaptırmayı düşünüyordum fikir olsun diye bikac model attım bazılarına hayla az daha bekle belki değişir gidince yine baktır yine haber ver diyen çok 😂🙈
Sinem4488 Flower3 bende nefret ediyorum şu cinsiyet meraklılarından kım olursa olsun arayıp naslsın dıye sormazlar hemen cinsiyetti sorarlar Merakları batsın ınşallah
Kaderimm Flower3 Ne bileyim yok erken belki yanlış görmüştür doktor emin ol felan diyip duruyolar 🤦 16+3 de öğrendik diyorum doktor bakınca hemen kız dedi yok ikna edemiyorum çoğu erkek bekliyordu ondan heralde 😂
Kaderimm Flower3 hiç sorma ilk kız oldu 😘 bunada erkek istedi herkes 🤦 hatta eşim resmi ver pipisine bakicam felan demişti elimde pembe zıbın görünce şok 😂😂 Rabb’im sağlıklı versin de ne olursa olsun kabulumuz🤲
Flower3 Kaderimm ben hep kızım olsun diye hayal etmiştim ama benimde ilk oğlum oluyor. İkisi de evlat hayırlısı ne ise o olur eminim 🙏 kızın olması bence çok güzel şanslısın kim ne derse desin öyle düşün boşver 😇
Kaderimm Flower3 aynen kız evlat bambaşka su halimle 5 yaşındaki kızım anne sen dikkat et kalkarken elimden tutar masallh rabbim herkese bı kız evlat nasip etsin 🤲
Flower3 Kaderimm bana da dua edin 🙏 bana da nasip eder bi gün inşallah kız çocuğu ☺️👼 hepsinin yeri ayrıdır tabide.