Hilal2205 Kızlar artık dayanamıyorum diş ağrısına kesin bi çözüm varmı 😩 doktorada gittik antibiotik vermişti onu içtikten sonra rahatladım ama tekrarladı apse var dedi doktor varmı önerisi olan 28 haftalık hamileyim
Glcn09 Hilal2205 yarım fincan suyun içine yarım fincan sirke ve azıcık tuz atıp gargara yapın diye görmüştüm canım ben internette bı dene istersen
Babytmr Hilal2205 ben çektirdim kurtuldum 20lik dişimdi apse yoktu çekti ama sonrasında çekim ağrısına sdce parol kullanmak ağrıyı kesmiyo o kötü. Darısı başına inşallah diş ağrısı çok zor 18 hftalığım bnde
Cemrenin_annesi80 Hilal2205 ben evde denedıklerımden hiçbirinde çözüm bulamadım 2 dır oluo ikisindede doktora gıttım verdıgı ilaçlar sayesınde geçdı
BirMuallime Babytmr canım film falan çektiler mi benim de yirmilik dişim kırıldı çektirmeyi düşünüyorum
Babytmr BirMuallime ama illa film istrnirsede ki bence çektirme nolur nolmaz demişti halam kurşun yelek giydirilip çekiliyomuş
Babytmr Yok halam diş hekimi benim dişlerimi bildiği ve doktoruma güvendiğim için film istemedi. iltihap fln yoksa istemiyolar genelde. Bide 20lik dişler genelde bi işe yaramadığı için apse yapmamışsa filmsiz direkt çekilebilir. Geçmiş olsun canım
BirMuallime Babytmr teşekkür ederim canım önceki gittiğimde kırık yoktu ağrı vardı hafif film istedi bende çektirmek istemedim şimdi kılınca çektireyim diyorum başka doktora gideceğim bakalım