YaseminBatrk Kızım 40+2 de normal doğum ile doğurdum . Şimdi oğluma hamileyim 34 haftalığız . Ne zaman doğar acaba çok merak ediyorum 🥰 erkek bebekler erken doğar derler doğru mu sizce.
Minnakkannesi YaseminBatrk aslında kızlar erken doğar derler hep ben öyle biliyorum benim oğlum bir hafta erken gelmişti bakalım kızım ne zaman doğacak
058elf YaseminBatrk tam tersi derler genelde erkek bebek geç gelir diye 😄 vaktinde sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim❣️
momsboys YaseminBatrk erkek bebekler biraz daha gec dogar derler ben ilk oglumu 42. haftasına girerken dogurdum bundada en az 40 diye düşünüyorum ama bu işler belli olmuyor
2bebisannesiii Bende ilk oğlumu 39+4 de normal doğum yaptım buda erkek 40+1 daha tık yok bakalım tamamen çocuğa bağlı bence 🙄
34meleklerim28 YaseminBatrk bence hiç alakası yok kızımda oğlumda 39 haftalık doğdular bakalım bu kızım nezaman doğcak
SutlacimiYedimmiBen YaseminBatrk erken mi doğar bilmem ama ilk oğlum 35.haftada doğdu bakalım ınsllh bu 36. Haftayı geçtikten sonra gelir
Zeynep_ayaz YaseminBatrk oglumda 38+3 haftamda normal dogumla dogdu her bebis ayni degil vakti dolan doguyo 🤲🥰🥰
Tugceery YaseminBatrk bunu bende merak ediyorum kizimi 41. Haftanin sonunda gunu gectigi icin suni ile dogurdum suan ogluma 35 haftaligim bakalim ne olacak
pptya01 Kızımı 39 küsurda doğurdum bunu 38 de en geç doğurmak istiyorum 36 dayım 😂😂 keşke benim istediğim gibi olsa tabi