AltunaySevilay Merhaba Hamişşer Size Sorum Olucak 3 doktor kız dedı kendı doktorumda bugün doktorum tekrar kontrol etti erkeğe benziyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel netlestrlm dedi yaşayan oldumu bu sekılde
Tggba AltunaySevilay şuan dört ay bitti yeni doktordan geldim kıza benziyor tam göremedim dedi 3,aylık iken erkeğe benziyor dedi gidip geliyor cok zor bi durum meraktan tüm doktorlara gitmek istiyorum 😀 öncelik sağlik ama cıvıl cıvıl kiyafetler için sabir yokk@@
Ceren_06 AltunaySevilay mutlaka muayene odasına girmeden çikolata yemeni öneririm bebek ciddi anlamda hareketleniyo doktor bana ne yaptıysan çocuk maşallah çok hareketli %99 cinsiyet belli demişti söyledi de 11 hafta 3 günlükken öğrendim hemde 🤗
058elf AltunaySevilay bazen kordon yanıltıcı olabiliyor, bana 20. haftama kadar tahminde bile bulunmadılar göstermedi kendini sende bekle bi kaç haftaya kesinleşir inşallah
AltunaySevilay Tggba bende suan öleyim kız dediler diye hedıye alanlar oldu kız kıyafeti hep sımdıde ultrasnda mınıcık bı cıkıntı gozuktu anlayamadı hıcc 1 hafta sonra kesınlestrlm dedı
Tggba AltunaySevilay hayirlisi olur inşallah organ taramaya kesinleşir diyorlar ama ona da daha var isin kötüsü buradaki doktorlar 1 ay erteliyor 😒
AltunaySevilay Ceren_06 cinsiyeti ne 😊 zaten bu cok hareketli diye anlayamadı bu sefer minnacık bı cıkıntı gözüktü orada bu sefer
Ceren_06 AltunaySevilay hadi yaa anladım canım genelde yan yatıp göstermiyorlar diye söylemek istemiştim 🤗 kızım olucak inşallah 🌸